Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość arsenowicz27

znów dymam na boku

Polecane posty

Gość arsenowicz27

dopiero pół roku po ślubie a ja znów dymam na boku. najczęściej małolaty galerianki i inne tanie dziffki. jak poznam kogoś to za friko też bzykam jakiś czas nie rezygnując z dziwek. przed ślubem byłem z żoną 4 lata i też to robiłem. czasem sobie myślę, że może źle robię, ale z drugiej strony bardzo kocham żonę, szanuję ją, rozpieszczam dbam o nią i nie chcę jej zostawiać. dziffki traktuję tylko jak potrzebę fizjologiczną, jak wc. z żoną mam tradycyjny seks 1 -2 razy na dzień. czy przeszkadzało by Wam jakby wasz facet taki robił jak ja? podkreślam że bardzo kocham żonę i uwielbiam ją ale strasznie nudno by było tylko z nią mieć seks.

Gość gość
myślę, że nie pochodzisz z gatunku homo sapiens, bo osobniki tego gatunku podejmują też inne działania, którym poświęcają jednak więcej czasu w ciągu dnia niż kopulacji

Gość gość
Spytaj żony co ona to.Ja podziękowałabym Ci za taką miłość.Szkoda kobiety bo na pewno czymś ją zarazisz.

Gość gość
Człowieku też tak robię. Moja żona jest piękna i w seksie nieziemska. Ale co z tego skoro mam ją na co dzień... Jestem z nią już 3 lata po ślubie 3 miesiące. To dla mnie bardzo długo!!! Zazwyczaj mam 2 kochanki w tym samym czasie przez około 2 lub 3 miesiące a potem zmieniam.

Gość gość
Jak traktujesz prostytutki jak wc to dzieki takim jak ty ten najstarszy zawod na swiecie nie wyginie... Smutne ze sa ludzie ktorzy traktuja seksualne potrzeby jak wc jak kibel a d******* jak ubikacje dodan ze nawet d***** ma serce i czuje jest kobieta ma swoje emocje

Gość gość
To po co sie zeniliscie po co oszukiwac najgorsze nqwet nie jest to ze dymacie mase lasek bo to bardziej wasza slabosc pewnie tez duzo kasy na to tracicie i zdrowie tez ale najgorsze jest ze swiadomie wprowadzacie swoje piekne zony w blad, one cale zycie beda zyx w przeswiadczeniu ze jestescie uczciwi a wy bedziexie udawac kogos kim nie jewtescie moglyby byc w tym czasie z kims kto naprawde je kocha i szanuje i sypia tylko z nimi a nie z polowa miasta , mozliwe ze syfa od waa s zalapia a od nich nawet dzieci moga sie rodzic xhore

Gość gość
sexoholik na linii - lecz sie koles, podobno i to lecza