Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak dyplomatycznie wyjsc z takiej sytuacji ?

Polecane posty

Gość gość

Moj brat namieszal. Moj 7 syn xhodzi do klasy z x, spotykali sie po szkole , bawili, kiedy byl u nas z mama , x zaczal brzydko mowic na mojego syna "alex to obsraniec" moj syn sie wkurzyl, mama bartusia za bardzo nie zwrocila mu uwagi i jej synek czesto ssobie pozwalal na takie teksty do mojego syna, ona twierdzila ze to takie zarty, moj syn sie wkurzal i krzyczal na bartka a jego mamusia gdy jej zwrocilam uwage, ze skad jej syn ma takie teksty i ze norma nie powinno byc tego typu zarty, a ona ze jej maz go tak nauczyl i ze moj syn tez nie jest swiety bo krZyczy na jejj bartka, ale na Boga gdy mojemu synowi ciagle mowil tekstybtypu ty obsrancu to moj maly sie wkurzal i pozniej relacje sie rozluznily, a co sie okazalo bo moj brat sie kumpluje z mezem mamy bartka, moj brat wiedzial od mojego syna ze bartek go wysmiewal to moj brat zrabal ojca natana ze takie teksty rzuca na mojego alexa i glupio brat zrobil sklocil nas a teraz mama bartka jest na mnie zla a chlopaki w sumie lubia sie i sie bawia :) w szkole rqzem

Gość gość
Mama bartka jest na mnie zla, a chlopaki i tak sie lubia

Gość gość
Jak w rzezi polanskiego, kazdy rodzic broni swojego dziecka i jest nieobiewktywny

Gość gość
11:28, nie pisz mi o tym śmieciu Polańskim!

Gość gość
Nie wiem moze niexh mali od siebie odpoczna

Gość gość
Kolega bartek lubi sie nasmiewac z innych i z mojego syna tez glupio mi to powiedziex jego mamie on jest jedynakiem rozpuszczonym na maxa a lubi zartowac z kogos

Gość gość
oni to klamcy! co to w ogole za sukinsyny tacy jak mozesz z tym zyc!! 333 www.youtube.com/watch?v=i7qW3FUz_Eo

Gość gość
Ale imiona zj****e nadaliscie tym dzieciom :O

Gość gość
Jak to