Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

po co współczesny mężczyzna miałby podrywać kobietę

Polecane posty

Gość gość

Umówmy się, nie chodzi tu o zwykłe porównanie kobiet oferujących usługi za pieniądze z tzw. "normalnymi" kobietami. Chodzi o dyskusję na temat jak w tytule. Pozwolę sobie zacytować jedną z wielu, wielu, wielu wypowiedzi, w bardzo podobnych tonach, czego współczesna kobieta oczekuje. Oczywiście jest to generalizacja, ale dojdziemy do tego później. "Podobno zachowuję dystans i gdy idę korytarzem osiada szron na ścianach. Naprawdę często jestem pijana, zawsze kiedy jestem pijana, to jestem niesamowita, taka kokieteryjna dyletantka tylko w alkoholowym widzie mówiąca o miłości. Naznaczona piętnem geniuszu i dekadencji. Nadto z błyskiem w oku, energią na twarzy, taka trochę mądra kobieta. Braku myślenia nie lubię ponad wszystko, za to lubię siedzieć do późna w nocy i kłócić się dla samej przyjemności wymiany myśli, jako choleryk ta forma odpowiada mi znakomicie. DOOR SELECTION akwizytorom oferującym sam orgazm z góry dziękuję-preferuję wzbogaconą o emocjonalne uniesienia ROZKOSZ. P. S. Uwielbiam oglądać zdjęcia kobiet, które pozując do nich mają minę s********o nietoperza. Panowie nie są wcale lepsi. Wyraz twarzy a'la terminator to dopiero jazda. Umówmy się! Z g****a tortu nie ukręcisz. Szukam zdecydowanie porywającego umysłu i lubię dziwaków. Raczej trudno zaufać komuś, kto na takim świecie umie zwyczajnie wyglądać i normalnie żyć. Właśnie stwierdziłam, że poruszające przygody na błyszczących alufelgach w złomie z Niemiec. jakieś tuby basowe. lampeczki. diody. mniej lub bardziej uwydatnione genitalia w chińskich slipkach. firmówki z bazaru. a przede wszystkim te zapierające dech w piersiach historie typu: 'jestem jaki jestem', 'poznaj mnie i wtedy oceniaj', 'fajne supernajciacho, coś tam, coś tam.. ' interesują mnie. interesują mało. Wszyscy super faceci, przystojniaczki, niuńki i ekstra d**eczki też. I jakoś tak ogólnie będzie mi lepiej, gdy Twoja klata nie będzie na pierwszym planie.. ani drugim.. i dziesiątym.. 64 [słownie: sześćdziesiątym czwartym] też. zatem pisz TYLKO wtedy, gdy czujesz że powyższe i poniższe [litery, słowa, myśli, dramaty i urojenia] w całośc***asują i TYLKO idealnie do Twojego szablonu. i miej do jasnej cholery ELASTYCZNY MÓZG!" - Mar, 22 lata Prześledźmy i podsumujmy tą erudycyjnie sformułowaną wypowiedź, przytnijmy jednocześnie do pojęć i faktów zrozumiałych dla mężczyzny, który jak się powszechnie zwykło uważać nie rozumie lub nie lubi męczyć się z deszyfrowaniem tak złożonych komunikatów. 1. autorka zdaje się wspominać że często jest konsumentką napojów wyskokowych, które skłaniają ją do szczerych i emocjonalnych wyznań. Nic nowego, ale zdawałoby się że obrazuje jakiś cichy krzyk samotności. 2. Następnie pisze że lubi błyskotliwe rozmowy, w jakiś sposób doskwiera jej więc nuda bądź poczucie braku spełnienia. 3. Nie stroni od obrazowych, miejscami dość wulgarnych porównań współczesnego obrazu równolatków. Wydaje się że ma wprost zarzut do kobiet/mężczyzn któr/e/rzy chcą się zbyt mocno podobać. 4. Powtórka krzyku o elastyczny mózg, trudna do interpretacji, może autorka jest niezwykle rozczarowana dotychczasowymi przygodami, co wywołało konieczność rozładowania intensywnych negatywnych emocji w taki sposób. Chwilowo nie będzie tu nic więcej, (póki co). Zapraszam do dyskusji ;)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować