Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem w ciąży totalnie sama.

Polecane posty

Gość gość

Jestem w 13 tygodniu ciąży. Jestem sama. Ojciec dziecka nie wie, że będzie tatą. Mimo, że byłby cudowny. Jestem sama. Moja rodzina nie wie o ciąży.

Gość gość
Dlsczego mu nie powiesz?

Gość gość
Nie chce, boje się . Dostałam sms od jego byłej, że on przespal się z nią w trakcie naszego związku. No i tak zakończył się nasz związek. A tydzień temu okazało się, że to nie była prawda. Byliśmy razem tylko rok.

Gość gość
oj juz nie pierdziel i nie rob z siebie meczennicy. dziecko to nie tylko twoja sprawa, ale i jego. bedziecie razem czy nie, dziecko ma prawo miec kontakt z obojgiem rodzicow. wydaje mi sie, ze chcesz z siebie zrobic ofiare. zobaczy cie z brzuchem, wybuchnie placzem i bedzie cie blagal na kolanach o powrot. zycie nie to bajka, mysl rozsadnie.

Gość gość
:O

Gość gość
dokladnie, mysl rozsadnie, dziecko to nie tylko radosc ale tez spore koszty

Gość gość
Przecież nie mogę teraz mu powiedzieć o ciąży. Wyjechałam.

Gość gość
z czego w ogole zyjesz? jak planujesz zycie pod wzgledem finansowym?

Gość gość
Pracuje. Zarabiam całkiem nie źle. Mam swoje mieszkanie kupione przez dziadków i rodziców, auto kupione przez rodziców. Więc nic nie muszę spłacać.

Gość gość
a w jakim celu to wszystko piszesz?

Gość gość
Mam dola. Wróciłam od lekarza. A nawet nie mam komu powiedzieć, że na 70% będę miała synka. Nikt nie wie o mojej ciąży. Wiem tylko ja. Zawsze wyobrażałam sobie ten czas całkiem inaczej.

Gość gość
twoja sprawa. jak sobie poscielisz tak sie wyspisz

Gość gostkowa
znasz juz płeć w 13 tyg ciąży??? przeciez w tak wczesnej ciazy nie widac płci, tzn nie jest jeszcze wyksztalcone. to jakaś sciema

Gość gość
Lekarz dzisiaj powiedział, że można stwierdzić, że to jest chłopiec, ale nie potwierdza nic na 100%.

Gość gość
Acha i okazało sie że rzekoma zdrada ojca dziecka to była nieprawda a ty nie zamierzasz z tym nic już zrobić. Ot tak po prostu sobie wychowasz sama dziecko. A co tam. Jakie to wszystko leciutkie dla ciebie. Jedyne co ci przykro to że nie masz do kogo gęby otworzyć. Ciekawe jak ty byś sie czuła gdybyś wychowała sie bez ojca i ci matka nie chciała powiedzieć kto nim jest. Ba! Ani nawet jego nie poinformowała o tym

Gość gość
Jeszcze sobie ćwierkoczesz że gdyby ojciec dziecka wiedział to byłby cudownym ojcem. Ale co tam. To tylko takie tak fiu bździu to sie w ogóle nie liczy. Najważniejsze że twoja duma została czymś skalana

Gość gość
Chyba czułabym się źle. Uważacie że muszę mu powiedzieć ? Boję się. Nie wiem czy zejdziemy się po tym wszystkim.

Gość gość
Daj spokój sobie.

Gość gość
Bardzo często przy usg mierzącym przezierność lekarze informują o PRAWDOPODOBNEJ płci dziecka. Masz obowiązek poinformować go o ciąży. Nie rozumiem też dlaczego nikt z rodziny nie wie. Przyjaciół żadnych też nie masz?

Gość gość
i znow moja droga myslisz tylko o sobie ''czy sie zejdziemy jeszcze''-to czy sie zejdziecie czy nie to male ma akurat znaczenie ale zarowno dziecko jak i ojciec maja niepodwazalne prawo wiedziec o sobie, jezeli choc troche kochasz to dziecko to powinnas powiedziec ojcu

Gość gość
Kocham ich obu - nasze dziecko i jego.

Gość gość
Sama spaprała związek ale najlepiej by było gdyby to on przyszedł na kolanach bo jej duma nie pozwala. Idiotka jak z żurnala

Gość gość
Jeśli chodzi o przyjaciół to zerwałam kontakt ze wspólnymi przyjaciółmi. Nie chce, żeby się dowiedział się.

Gość gość
Dlaczego nie chcesz żeby dowiedział się ?

Gość gość
jesteś grubo yebnięta. Najlepiej idź się powieś :O nie dziwię się, że chłop nie chce do ciebie wrócić