Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozczarowana  żona

nie wytrzymuje z mężem

Polecane posty

Gość gość
a ja ci powiem tak ,jestem mezatką 23 lata malzenstwa juz mam za soba. jezeli rozmowa z nim nie skutkuje jego zmiana postepowania w stosumku do ciebie ,to zastanow sie czy naprawde chccesz bydz z takim człowiekiem bo w miare upływu czasu bedzie coraz gorzej ,tacy jak twoj nie zmieniaja sie sa niereformowalni ,ale najpierw probuj do skutku dogadc sie ,jak sie da to zyj a jak nie to daj mu kopa w d**e i odejdz od niego bo zniszczy Ciebie i wasze malzenstwo . a dziecko bedzie swiadkiem waszego piekla.

Gość gość
ja jestem mezatką z 22 letnim stazem małzenstwa i powiem ci tak. probuj dogadac sie z nim ,rozmawiaj ,perswaduj ile sie da i jezeli sie da...bo czasami osobnik jest niereformowalny bywa i tak . przewaznie faceci pokroju twojego malo kiedy sie zmieniaja , i wtedy zycie pomalu zamienia sie w pieklo ,a chyba nie tego chcesz co nie? jezeli sie da dogadc to super ,choc wymaga to wielu kompromisow nie tylko twoich ale tez jego. bywa i tak ze nie da sie dogadc, to DAJ MU KOPA W D**E I OLEJ GO BO Z CZASEM BEDZIE TYLKO GORZEJ ,ON ZAMIENI TWOJE ZYCIE W KOSZMAR ZRUJNUJE CI ZDROWIE I ZROBI Z CIEBIE WARIATKE PRZED SWOJA RODZINA I INNYMI WIEC MIEJ OCZY SZEROKO OTWARTE. masz dziecko i ono potrzebuje spokojnej kochajacej matki a nie strzepka nerwow ,w miare jak bedzie dorastac bedzie widzec ze tatus jest tyranem ... nie boj sie ze nie dasz rady sama bez niego ,nie daj sie zastraszyc , nie słuchaj go bo takich bedzie uzywal argumentow to bzdura. badz dobrej mysli i nie daj sie stłamsic bo bedziesz nikim ,zerem ,nie bedzie liczył sie z toba juz sie nie liczy teraz. wiec rozmawiaj z nim ,szukajcie kompromisu ale jak tylko ty bedziesz szła na to a on nie to daj sobie spokoj.

Gość gość
najlepiej to sie ubierac i zachowywac jak ta panienka z fimika a facet nigdy nie zdradzi i kazdy sie zakocha bez pamieci 333 www.youtube.com/watch?v=i7qW3FUz_Eo

Gość gość
Jak to czytam, to ja nigdy nie wyjdę za mąż. Już lepiej być samemu i robic co się chce i debili nie wysłuchiwać.

Gość gość
gość dziś Jak to czytam, to ja nigdy nie wyjdę za mąż. Już lepiej być samemu i robic co się chce i debili nie wysłuchiwać. x Wystarczy, że wybierzesz porządnego mężczyznę i nie będziesz miała jazd jak autorka no i ty bądź też porządną kobietą

Gość gość
Autorko, dlaczego nie podjelas pracy, kiedy mialas taka okazje?