Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy u was też mężowie będą głosować na innego kandydata niż wy?

Polecane posty

Gość gość
Ja Duda Maz Kukiz brat Kukiz CIocia Duda wuja Duda Rodzice moi i meza nie ida .

Gość gość
I co z tego ze Kukiz to alkoholik ?

Gość gość
w mojej ścisłej rodzinie rozłamów nie będzie: oboje z mężem na Korwina, choć wyjątkowo w tych wyborach jest naprawdę wybór. Mąż jakiś czas chciał głosować na Ogórek, ale cóż, nie on pierwszy i nie ostatni myśli zapasowym mózgiem ;) na szczęście przeszło. Moi rodzice ... nie wiem, boję się pytać. Polityką się nie interesują, ale głosują (nie czaję tego!), brat jest nieobliczalny, drugi brat na pewno coś z talerza antysystemowców.

Gość gość
co wy macie z tym duda kto na niego głosuje...?? masakra maz kukiz ja jeszcze nie wiem albo JKM alo kukiz wazne zeby nie duda i nie komór

Gość gość
Jestem urzędnikiem i głosuje na kukiza jeżeli myślicie że tak super mamy to się myślicie od 8 lat nie ma podwyżki od kiedy rządzi PO

Gość gość
U mnie trzy osoby w rodzinie, każdy ma innego kandydata. Żaden głos nie zostanie oddany na bula. I teraz powiedzcie mi skąd w sondażach tak wysoka pozycja śpiocha, jeśli tak wiele osób deklaruje, że na niego nie głosuje? Nie zapomnijcie o długopisach w niedzielę :).

Gość gość
Ja chciałam tylko napisać do tych którzy piszą, że kukiz to alkoholik. A Tusk nim nie jest?

Gość gość
Nie wiem czy Tusk jest ale wiem, że na pewno Ewa Kopacz ma problem z wódą, to widać na kilometr.

Gość gość
Kwaśniewski jest mega pijakiem, a niektórzy się tu do dzisiaj nim zachwycają, to jest dopiero absurd!

Gość gość
Ja myślę, że za bardzo tym sondażom nie ma co ufać.. robią nam tylko wodę z mózgu i nakręcają nas tak żebyśmy głosowali na dudę albo komora bo inni teoretycznie nie mają szans. część osób pewnie i tak odda np głos na dudę bo wybiorą mniejsze zło. A wystarczy poczytać jakiekolwiek forum to jakoś mało kto chce głosować na Bronka a w sondażach wygrywa..Smiech na sali. Mam nadzieję, że Bronek nie wygra a do drugiej tury przejdzie Duda i Kukiz.

Gość gość
nie na Dudę, bo nie zgadzam się z nim w sprawie in vitro, a poza tym Kaczyński nim trzęsie, nie na Korwina, bo nie szanuje kobiet, nie na Kukiza, bo okręgi jednomandatowe to jednak bzdura, nie na Palikota, bo mnie rozczarował- dużo gada, może dobrze gada, ale nic z tego gadania nie wynika, nie na Ogórek, bo jej kampania to jakaś porażka, zastanawiałam się, po co ona w ogóle startowała, na resztę szkoda głosu, został Komorowski, jest zasłużony dla Polski, trochę przaśny, ale dobrze sobie radzi, chociaż nie podobało mi się, że się zastanawiał nad podpisaniem ustawy (?) antyprzemocowej, ale i tak wydaje mi się najbardziej wiarygodny, mąż też na niego, nie mamy w rodzinie "pisowców"

Gość gość
Jak to co tego że alkoholik. Alkohol wyniszcza mózg i człowiek nie jest już taki świeży i lotny. Poza tym alkoholik juz zawsze bedzie alkoholikiem nawet jesli trzezwym to nigdy nie wiadomo co mu sie odmieni i kiedy wpadnie w ciąg. Dziekuje za taką głowę Państwa. Czy ktoras z kobiet głosujacych na Korwina moze mi wyjasnic powody takiego glosu?

Gość gość
Ja i mąż na Kukiza. Moi rodzice na Dude.

Gość gość
Na prezydenta Komorowskiego - ja i mąż, ponieważ chcemy bezpiecznie i spokojnie żyć.

Gość gość
oooooooohohohohoho ale spokojnie pożyjecie :P widzę, że niektórzy łyknęli peplanie z telewizorni i jałowych spotów Komoruskiego.

Gość gość
Komorowski nie jest "zasłużony dla Polski" tylko jest przestępcą, powiązany z różnymi szemranymi towarzychami, powinien siedzieć w wiezieniu jak wielu (jeśli nie wszyscy) w PO, zaraz napiszecie, ze to nie prawda - nie dziwię się, w telewizji wam o tym nie powiedzą, ale fakty i dowody mówią same za siebie. Jego kadencja wypędzi z Polski kolejne miliony Polaków. Ja już sie tu wypowiedziałam na kogo zagłosuję, na Kukiza. Nie jest idealny, ale nie o to chodzi, co do jego JOwów, nie jest to wcale takie głupie, teraz ludzie sugerują się wyborami w Wlk Brytanii, ale tam jest zupełnie inna sytuacja, dwie partie rywalizujące są najlepsze, dbają o swoich, tam sie dobrze żyje i ludzie nie powodu aby coś zmieniać w przeciwieństwie do Polski bo taki Cameron dba o swój naród. Korwin jest troche szalony, ale gadanie dlaczego jakakolwiek kobieta miałaby na niego głosować jest niedorzeczne i pokazuje, ze wy tylko oglądacie telewizję i wszystko tam wam można wcisnąć, ze Komorowski super, że PiS to oszołomstwo i należy sie ich bać bardziej od PO (ja uważam, ze to PO najbardziej zagraża państwu, takie są realia, chociaż Pisowcem nie jestem), ze Korwin to totalny szowinista. A nie wiecie, ze Korwin chciałby aby kobiety były zabezpieczone na przyszłośc, aby nie musiały pracować(mogły wybrać, czyli zabrania im pracowac jak to niektórzy myśla) a ich praca w domu była szanowana i tym samym aby ich mężowie zarabiali więcej, jest absolutnie przeciwny przemocy wobec kobiet aprawa wyborcze chciałby odebrać wszystkim a nie tylko kobietom bo nie powinni głosowac ludzie z takich powodów jak "a bo mu się należy" "bo dobrze wygląda" "bo juz był i żaden atom nie wybuchł co oznacza, że jest sprawdzony, wszyscy żyjemy więc niech będzie drugi raz". Cisza wyborcza trwa, dziwne, że nas nie kasują ani nie zgłaszają, ale w sumie aby przestrzegać ciszy w internecie musieliby zamknąć cały internet.

Gość gość
gość wczoraj gdybys ty była moja dziewczyna i głosowała na tych róznych innych to tez bys musiała spadać na drzewo