Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy u was też mężowie będą głosować na innego kandydata niż wy?

Polecane posty

Gość gość

Bo u mnie mąż, dwójka dzieci i ja i każdy na kogo innego:D Ja na Dudę, syn na Kukiza, córka na Korwina, a mąż na Wilka. A żeby było ciekawiej to moi rodzice chca głos oddać na Ogórek:D U was też taka rozbieżność jest? za to póki co u nas wszyscy deklarują, że w razie II tury gdzie do wyboru będzie Duda czy Komorowski to zagłosują na Dudę.

Gość gość
u mnie duda w rodzinie a meza nie mam :P jeszcze....:P :P:P:P:P

Gość gość
Mój chłopak i ja na pewno na Kukiza, ale moi rodzice bardziej na Dudę, chociaż rozważają też Kukiza, "teść" na Korwina a "teściowa" na Dudę. W II turze też wszyscy zgodnie na przeciwnika Komorowskiego (chociaż mam nadzieje, że nie wejdzie do II Komorowski).

Gość gość
Ja, mama, siostra, babcia na Kukiza, mąż nie idzie na wybory, ojciec na Komorowskiego, druga babcia na Dudę, teściowie na Dudę. Jezeli w druga tura będzie Komorowski vs. Duda to wszyscy prócz ojca na Dudę.

Gość gość
W naszej Polskiej rodzinie Ja, Mąż, Teściowie, Rodzice, Szwagrowie, Dziadkowie, wszyscy głosujemy na Pana Bronisława Komorowskiego. Jedyny mądry w tym syfie. Nie wiem, jak można głosować na alkoholika Kukiza i oszołoma Korwina. Oni zniszczą naszą Polskę. Pan Bronisław Komorowski ocali naszą Polskę przed atakami masonerii.

Gość gość
To wyżej 19:57 to typowa rodzina darmozjadów i urzędników, pogratulować.

Gość gość
tu autorka w mojej rodzinie jeszcze siostra głosuje na Kukiza, jej dwóch synów także. W męża rodzinie siostra i jej mąż na Dudę, brat męża na Korwina, jego żona na Brauna, ich dzieci na Korwina i Kukiza. Ze znajomych jak pytałam to różnie, ale o dziwo nikt nie głosuje na Komorowskiego, wiekszość to Kukiz i Korwin. Ja to się z rodziców śmieję, że tacy wierzący co niedziela do kościółka, a na marionetkę Millera będą głosować:D ale jak mamie powiedziałam że powinna na Dudę, bo ksiądx z ambony będzie tak mówił:P (taki mój przytyk) to powiedziała, że ksiądz jej nie będzie dyktował co ma robić:D

Gość gość
JAKBY mój facet zagłosował na BRONKA to już NIE BYŁBY moim facetem!

"To wyżej 19:57 to typowa rodzina darmozjadów i urzędników, pogratulować" dokładnie, wstyd:O

Gość gość
Dlaczego darmozjadów? Nikt z nas nie jest urzędnikiem. Wszyscy uczciwie pracujemy na swój byt. Może wróciłabyś szanowna stara 35latko do szkoły i przypomniała sobie definicję "darmozjad".

Gość gość
Na Dudę? Serio? Przecież ten gość nie ma nic mądrego do powiedzenia i opowiada jakieś bzdury. Ja głosuję na Wilka, moi rodzice pewnie zbojkotują wybory jak zwykle i oddadzą głosy nieważne, mąż na Kukiza, niestety ;)) Usiłuję go przekonać do zmiany zdania :) No, ale każdy ma prawo zmarnować swój głos :)

Gość gość
Eej no ktoś sobie jaja robi z tym Komorowskim wyluzujcie :D

Gość gość
tu autorka nie oceniajcie tak źle urzędników państwowych. Mój mąz ma państwową posadę, nie chcecie chyba wiedzieć za ile rzeczy odpowiada, ile w domu musi po godzinach rpacowac i nikt mu za to nie płaci:O ma całe oszałamiające 2400zł na rękę i jest na wyższym stanowisku, ale to nie urząd miasta, a gmina na wsi i u nas nawet wójt nie zarabia jak na swoje stanowisko kokosów. Mąż móił, że w pracy nikt na Komorowskiego głosu oddać nie chce.

Gość gość
Autorko, łączymy się w bulu

Gość gość
tu autorka głosuję na Dudę ponieważ i tak bym w II turze na niego głosowała. Niestety ani Korwin ani Kukiz mnie nie przekonują. Co do Wilka to nie mam zdania, a Braun to trochę taki oszołom, o Tanajno wolę nic nie pisać. Jeszcze Kowalski jest jako taki:P ale szanse ma zerowe. Po prostu myslę praktycznie i stąd mój wybór mimo, że z pogladami Dudy też nie do końca się zgadzam.

Gość gość
Głos na Kukiza nie jest zmarnowany bo jest na 3 miejscu i ma szansę nawet na 2 sami zobaczcie ilu chce na niego głosować, ale głos na Wilka też nie jest zmarnowany. na Komorowskiego głosują ci co mają profity z jego rządów albo masochiści tudzież tak samo (nie)inteligentni) jak on.

Gość gość
wy naprawdę wierzycie sondażom? jeszcze tym z tyv24 penie

Gość gość
Żaden głos nie jest zmarnowany, nie wolno tak myśleć, bo to zabija społeczeństwo obywatelskie. Uważam też, że nie wolno oddawać głosu na kogoś dla "mniejszego zła". Za dużo osób tak działa i przez to wciąż kręcimy się wokół układu PO-PiS. Wydaje mi się, że wreszcie mamy sytuację, że praktycznie każdy jest w stanie znaleźć "swojego kandydata", jest naprawdę duży przekrój światopoglądowy w tej kampanii. Ja głosuję na Wilka, bo uważam, że czas na zmianę pokoleniową, niech Ci wszyscy komorowscy, kaczyńscy, k***inowie idą już na emeryturę i ustąpią miejsca młodym, wykształconym, przedsiębiorczym, którzy będą myśleć o państwie jak o przedsiębiorstwie właśnie, a nie wygodnym korycie. Mam szczerą nadzieję, że te wybory to pierwszy krok ku takiej właśnie przemianie. A co do Brauna - po ostatniej debacie do teraz nie mogę zebrać szczęki z podłogi :P a Kukiz nie jest moim zdaniem odpowiednim kandydatem na prezydenta, raczej ciekawym zjawiskiem. Czynnikiem fermentującym. I bardzo dobrze, to też nam jest potrzebne :)

Gość gość
ja i maz na palikota ;) jego rodzice rowniez ;]

Gość gość
u mnie maz z synem na Kukiza. Ja na Mariana:P koledzy syna na Kukiza w wiekszosci a w mniejszosci na JKM, sasiadka na Palikota, druda sasiadka na Dude z mezem. W rodzinie wiekszosc na Dude. Mnie dziwi jedno: rozmawialam z wieloma osobami i nikt absolitnie na Komora nie glosuje i co ciekawe wszyscy mowia ze u nich w rodzzinie i wsrod ich znajomych Komor tez glosu nie dostanie.

Gość gość
A ja na Bredzisława Komoruskiego

Gość gość
U mnie cała rodzina ( ja, mąż, teściowie, rodzice, siostra z rodziną ) na Bronisława Komorowskiego.

Gość gość
Ja na kukiza, maz nie chce powiedzieć (moze na ogorek hahah) co ciekawe tez nie znam osoby która będzie głosować na Komorowskiego, wiec jak wygra to jestem pewna, ze wybory sa ustawione

Gość gość
gośc z 20 58, chyba na Bredzisława Komoruskiego.

Gość gość
Oboje głosujemy na Komorowskiego i wśród moich znajomych większość na niego ewentualnie Kukiz.

Gość gość
dzis rozmawialam z rodzina w UK i oni na Dude glosuja i mowia ze w UK ich zanjomi tez na Dude i Kukiza. Na Komorowskiego nikt. Ja znam tylko jedna osobe, ktora na Komorowskiego chce glosowac, ale to jakas jego rodzina piata woda po kisielu wiec moze dlatego:P Mam tez wsrod znajomych zamoznych ludzi i teraz tak: moj wujek ma ogromne pieniadze, wlasne dzialalnosci itp. Na kogo chce glosowac? Na Brauna:P Znajomi maja tez swietne zarobki, dwa mieszkania wynajmuja, zero kredytow i glosuja na Kowalskiego:D Moja ciotka co prawda do pieniedzy zadnych sama nie doszla hehe ale jej maz ma podejrzewam ze kilka milionow ona glosuje na Dude a maz na Korwina. Nie wierze, ze sami bogaci na Komorowskiego zaglosuja. Pewnie na Bronka pojda glosowac srednio rozgarnieci jak on, ulegajacy propagandzie i w wiekszosci bedzie to klasa srednia ktora jak Tusk dorobila sie na machlojkach jakiego majateczku.

Gość gość
Głosowałam zawsze na PO. Do ostatnich wyborów do PE. Dlaczego przestałam? A bo dzięki nim będę pracowała 7 lat dłużej, nie dostaję zwrotu podatku za dziecko - bo za bogata jestem, bo nie mogę skorzystać z MDM-u, bo miałam łeb na karku i zamiast balować na studiach, to pracowałam na kawalerkę, bo nie podoba mi się wiele rzeczy, które robi rządząca koalicja. Dlatego zagłusuję przeciwko bronkowi.

Gość gość
Ja i maz, teściowie, rodzice na Dude. Również nie znamy nikogo kto głosuje na Komorowskiego, ale obawiam się, ze wybory będą ustawione.

Gość gość
Nie rozumiem jak jakakolwiek kobieta moze glosowac na Korwina. Duda obiecuje kase ale sam nie wie ile to bedzie kosztowalo i z czego sfinansuje. Kukiz to alkoholik dla mnie odpada. Tak na prawde to nie ma na kogo zaglosowac ale wole juz wybrac z tego "zacnego" towarzystwa Komorowskiego.