Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
elleni1

JESTEM PO ZABIEGU POWIĘKSZANIA PIERSI cz.3

Polecane posty

Gość zuza1234
Piszecie ze chcecie miec pelne D I lekarz Wam proponuje jakies marne 225 ???obecnie dla mnie implanty ponizej 350 to wogole nie wchodza w rachube :) mam 350 a dopchalabym jeszcze ze 100ml jakby sie dalo hihi.Choc i tak jestem teraz wniebowzieta sa boskieee :-D Juz nakupilam bielizne piekna wkoncu bez tych gabek drutow i tego wszystkiego i ide dumna a nie garbus taki ;)

Gość zuza1234
Elmo dasz rade!!Wszystkie dalysmy to i Ty tez ! Glowa do gory ! :) Nie stresuj sie taka operacja to trwa raz dwa i tak bedziesz spac ;) a potem juz po kilku tygodniach bedziesz sie mogla mezowi pokazac w pelnej krasie :-D Powodzenia! :-)

Gość zuza1234
Ania1782 ??pardom jak blad zrobilam pisze z pamieci;) Mi osobisvie lekarz mowil ze mozna sie opalac po ok mies od operacji z tym ze trzeba zakryc blizny :/ noi tu jest dupa bo jak wyjsc w staniku i dwa plastry sobie nalepic ?przeciez jak to bedzie wygladalo hihihi odrazu bedzie widac ze cos robione. no chyba ze stroj jednoczesciowy :/ I dziewczyny nie martwcie sie operacja blagam ja przezylam dwa razy to Wy jeden raz tez dacie rade.Badzcie silne !

A moze do wrzesnia to sie juz na tyle zagoi ze nie trzeba bedzie jakichs duzych pastrow, tylko ewentualnie jakies male ktore przykryja te resztki blizny i beda niewidoczne pod bikini?... Pociesz mnie :p

Gość zuza1234
Ania musi byc cokolwiek zeby zakrylo te ciecia bo jak slonce dowali to jeszcze nie bede chcialy zejsc :/ ja kupilam juz dawno temu plastry na blizny sutricon .strupki spod jednej juz odpadly .spod drugiej czesciowo takze juz na dniach bede je naklejac . Bikini kupilam juz zajeeebiste hihihi tylko teraz pytanie jak te blizny zaslonic do opalania bo to takie ze tak powiem mini bikini huahuahua :-D

Gość justadream
Joasiu, ja wlasnie tez mam w klinice szczyta, dzwonilam przed chwila i poprosilam o zmiane na 315, recepcjonistka powiedziala mi ze trzeba przyjechac ale ja mieszkam w Londynie i powiedzilam ze nie bedzie to mozliwe poczym powiedzialam ze lekarz przeciez ma wszytskie moje wymiary i zdjecia, a wiec Pani powiedziala ze porozmawia z lekarzem jak skonczy zabieg i jesli lekarz stwierdzi ze nie zrobi mi takich to zadzwoni do mnie a jesli sie zgodzi to nie zadzwoni:) tak wiec czekam jak na szpilkach dzisiaj:)

Mam nadzieje, ze moj lekarz mnie poinformuje o takich plastrach na blizny a nie zostawi mnie sama sobie :p tutaj sa napewno inne nazwy itp. Dopytam sie i napewno cos doradzi

Gość gośćelmo
Dzewczyny kochane jestescie dzekuje za otuche.staram sie nie stresowac swoj organizm.w badaniach wyszla legka anaemia I w serdcu jakis blok prawej odnogipeczkahisa.ale doktor powiedzal ze operowal takie pacjetki.no coz aby wszystko poszlo dobrze.xxxxxxxx nareszcie sie odwazylam

Gość gość marzena
Ania jak wejdziesz na sale operacyjna to nie bedziesz miala zbyt wiele czasu zeby sie porozgladac... Mnie pielęgniarka zakładała wenflon jeszcze zanim poszlam na sale. A jak weszlam to dali mi zastrzyk zaraz jak sie polozylam i juz nic więcej nie pamietam. Obudzilam sie po zabiegu na mojej sali cala w bandazach. Wiec o tym nie myśl, bedzie dobrze.

Gość gość marzena
Elmo jestem myślami z toba. Nie denerwuje sie. Jak cos cie niepokoi to pisz maila. Buziaki

Dzieki Marzena! Troche mnie to uspokoilo. Bedzie dobrze! Ale chce juz byc po :) jest tu ktos kto tez czeka na operacje w najblizszym czasie?

Gość Kamilka089
Macie tez zgrubienia na bliznach które bolą? bo zaczyna mnie to martwić:( Elmo trzymam kciuki będzie dobrze

Gość justadream
Elmo powodzenia:)

Gość Lady OD 350
Elmo Bedzie dobrze Jestesmy z toba

Gość gośćelmo
Masakra jak sie boje,zazdroszcze dzewczynkom ktore juz po.szczegulnie dzekuje kochanej marzence.a tak wszystkie jestescie super.I super ze ten forum istneje buzka DLA wszystkich xxxxxxxx

Gość asi28
Elmo trzymam kciuki będzie dobrze :)

Gość gośćBB
Mam pytanie do dziewczyn które są już dłużej po operacji . Czy spicie czasem na brzuchu? Czy nic nie szkodzi jak facet położy się na moich cycach? Jestem prawie dwa moce po operacji.

Gość zuza1234
BB Na brzuchu ja jeszcze nie spie ale facet na cycach lezal dopiero co :-D nic nie boli wszystko jest ok przynajmniej mnie nic tam nie dolegalo ale wiadomo spac cala noc a polezec troszke z facetem to roznica . ale mysle ze Ty jak dwa mies po operacji to chyba juz nie ma zadnego zagrozenia .Ja tez uwielbialam spac na brzuchu tez sie przyzwycAic do spania na plecach nie moge ,niewiem juz sama jak to s tym spaniem,kazdy lekarz co innego mowi z tego co czytalam tez na innych stronach.

Gość gość marzena
Dziewczyny super ze zaczelyscie ten temat. Ja o spaniu na brzuchu to jeszcze nawet nie marzę ale chociaż na boku... Jutro bedzie u mnie 3 tygodnie. Od kiedy zaczelyscie sie układać na bokach bo czuje ze mi sie zaraz zrobi odlezyna na kości ogonowej...

Gość Punani
Dziewczyny ja mieszkam na Cyprze tu juz sezon w pelni. Po 3 tyg opalalam sie w krotkim topie a po miesiacu w stroju, nakleilam gaze na blizny tylko i normalnie dalo sie przykryc strojem :-))

Gość gość Joasia
Elmo już chyba dołączyła do nas:)

Gość Ewelina822
Ja mam konsultacje na 25 czerwca, jak Was tak czytam to chcialabys juz kłasc sie na stół i miec to za sobą :D.

Gość gość
też bym chciała a operacja za rok :( wczoraj kiedy złapały mnie niepewności, załozylam stój kąpielowy a później włozyłam w niego starpety- tak żeby zobaczyć jak będą wyglądać po, no i wszystkie wątpliwości przeszły :D

Gość gość Joasia
Gość gdzie będziesz miała operację, że dopiero za rok. U Szczyta może?

Gość gość
Dziewczyny, co Wam mowil lekarz podczas konsultacji na temat wymiany implantow. czy jest koniecznosc ich wymiany? Czytalam,ze robi sie to po ok 10-15 lat.

Gość gość
Dziewczyny babra mi sie raba...mam dziurkę na końcu rany a z niej leci plyn biały, boli jest spuchnięte u prawdopodobnie to przez szew. Byłam na kontroli, ale wydaje mi się jestem wyjątkowym przypadkiem i sam octanisept nie pomoże. Miala któraś podobnie? Od operacji minęlo 7 tyg juz byla blizna aż nagle raba zaczęła się taj robić.

Gość Ania1572
Mi lekarz powiedziała ze kiedys robiło sie takie implanty które trzeba było wymieniać, teraz niemające one jakiejś daty ważności. Wiadomo, ze tak jak naturalne na starość by Ci opadły, tak samo stanie sie z tymi, to ciagle Twoja skóra ktora po czasie straci kolagen. Im lepiej bedziesz o nie dbać (używać balsamów, spa jak najmniej na brzuchu, UZYWAC DOBRANEJ BIELIZNY) tym dluzej beda ładne. Dokładnie jak z naturalnymi :) pozdrawiam!

Gość Punani
Gosc ja tak mialam, ale w koncu sie zagoilo, psikaj octeniseptem i nie smaruj zadna mascia!

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się