Gość goscmsgda87 Napisano Październik 1, 2016 Dzisiaj 4 doba po zabiegu ciągle czuję ucisk twRdnienie i rozpychanie też tak mialyscie??? MAM przepisane leki mam nadzieję że jutro będzie lepiej...czuję się jak bym miała nawal mleczny... ehhh muszę włosy umyć z mężem jakoś bo nie mam blisko fryzjera.Mylyscie włosy Tak wcześnie po zabiegu?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Iwona 83 Napisano Październik 1, 2016 Tez mam dlugie wlosy i czesze sie sama. Kitke na dole robie. Wyzej rak mi nie kazano podnosic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Iwona 83 Napisano Październik 1, 2016 Ja na drugi dzien juz sie sama czesalam. Staralam sie nie podnosic lokcia za bardzo. Kitke na dole smda sie zrobic. Panie pielengniarki mowily ze moge takie ruchy robic wiec nie bylo problemu. Gorzej z myciem wlosow. Tego nie potrafilam wymyslec nawet z pomoca meza wiec poszlam do fryzjera i udawalam ze mam cos z kregoslupem aby byl ostrozny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 1, 2016 Przechyl triche glowe w bok i sie poczesz. Druga strona tak samo. Rece wolno podnosic tylko lokiec musi byc przy ciele bardziej niz w powietrzu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Laureka Napisano Październik 1, 2016 Hej dziewczyny, ja byłam na wizualizacji systemem Vectra i potwierdziłam wybór implantów: mentor anatomiczne cpg322 cc330. Zabieg mam za tydzień u J.J. we Wrocławiu. Mpja siostra miała zabieg w poniedziałek, a w czwartek umyła już sobie sama głowę, także strach ma wielkie oczy ;) każda z nas ma inny próg bólu, ale myślę, że jest to do przeżycia ;) ja mam za sobą dwa porody, więc dam radę! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość leylan Napisano Październik 2, 2016 Hej! Też jestem po powiększaniu piersi, operację miałam w środę 28.09.16 w Linea Corporis. Bardzo polecam klinikę i dra Stańczyka! Razem wybraliśmy okrągłe Mentory 350cc (wcześniej miałam rozmiar 70A) i wyszło "pełne C", jak mówi doktor. Piersi są piękne i równe. Spodziewałam się większego bólu, a jest naprawdę nieźle. Nie mogę doczekać się wymiany garderoby! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 2, 2016 ja sobie robilam kitke na bok ;), tak nisko. Tyle jestes w stanie zebrac zeby rekami operowac na wysokosci ramion. A i polecam do tego te gumki sprezynki ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość iwona 83 Napisano Październik 2, 2016 Leylan ja tez robilam w tej klinice tego samego dnia tylko zabiegialam o 15 wiec mize juz Cie nie bylo? Ja ialam 65b i Stanczyk wlozyl mi 345cc. Jestem zadowolona z kliniki. Spodziewalam sie bolu a tu od wczoraj nic juz nie pobolewa. Mysle ze to kwestia lekarza tez je st bzbtym bolem. No i wielkosci implantow. Pozdrawiam wszysttkie czekajace na operacje. Glowa do gory! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 2, 2016 A jak umyć glowe bez zdejmowania stanika? Bo do 7 dni nie wolno. Macie jakies patenty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość goscmagda87 Napisano Październik 2, 2016 Iw ona83 a Ty nie masz uczucia rozpierania w piersiach bo ja ciągle czuję ciagniecie, rozpierania jak przy nawal mlecznym.. w pon zmiana opatrunku.Kiedy zmywalyscie naczynia, prasowalyscie, robilyscie zakupy lekkie i ta jazda samochodem ???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość leylan Napisano Październik 2, 2016 Iwona83, miałam operację po 10:00, ale wyszłam chyba o 17:00, bo było mi trochę słabo i dostałam jeszcze kroplówkę, nawet ze sobą rozmawiałyśmy przez chwilę :) Magda87, ja też ciągle mam uczucie rozpierania, naciągnięcia, usztywnienia, zwłaszcza, gdy wstaję z łóżka. Tylko opatrunek troszkę mi się "zagiął" i uciska na szew, i muszę poprawiać stanik co jakiś czas. W czwartek ściągnięcie szwów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość leylan Napisano Październik 2, 2016 Magda87, ja na razie prawie niczego nie robię sama. Mogę umyć zęby i związać włosy nisko w kitkę. O kierowaniu samochodem na razie nawet nie myślę ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość leylan Napisano Październik 2, 2016 Iwona83 A Ty też masz taką dużą listę leków i bierzesz co 3 godziny? Dzisiaj 4. doba, od kiedy je biorę, i nie wiem, kiedy powinnam odstawić, podobno max 4 dni... A później już chyba tylko "zwykłe" przeciwbólowe? Zdejmujcie stanik na te max 3 godziny codziennie? Ja dwa razy tylko miałam zdjęty i już sama nie wiem, czy mogę go ściągać, czy powinnam poczekać do ściągnięcia szwów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość goscmagda87 Napisano Październik 2, 2016 Ja w pon jadę na zmianę opatrunku , mam nadzieję ze wszystko dobrze się goi , robicie okłady na piersi?? Bo ja co jakiś czas okładam je m rozonym ręcznikiem . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość goscmagda87 Napisano Październik 2, 2016 Do leylan a Ty masz dzieci??? Bo ja mam dwójkę 1.5 i 6 lat ehhh musimy dac rade. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Iwona 83 Napisano Październik 2, 2016 Layla mi pow.ze pierwszy tydz.nie zdejmowac wcale. Potem na 1h dziennie jak lezymy. Podlozylam na szwy pod stanik wkladki higieniczne i kilka wacikow do demakijazu( tak mi poradzili w klinice). Ja dzis nie biore od 5 rano lekow wcale bo nic mnie nie boli. Czuje sie dobrze. Tez mam w czt.zdjecie szwow ok 12 chyba. Co do prasowania i jezdzenia autem to ja poczekam z 2tygodnie. Nie chce ryzykowac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Iwona 83 Napisano Październik 2, 2016 Magda 87 Mam spuchniete piersi po nocy. Tak jak piszesz czuje jak po nawale mnlecznym. Ale mija szybko jak wstane. Ok pol godzinki pochodze i juz jest ok. Nie czuje rozpierania. Wogole juz nie czuje bolu a to dop.4dni. Jestem w szoku. Dzieci glownie ogarnia maz, gotuje ja a sprzetanie musi poczekac. Odkurzac i prasowac zabronili kategorycznie. Jazde autem odradzili tez. Choc ja mam automat i nie musze zmieniac biegow to i tak sie jakos boje ze np.mnie ktos walnie i bedzie szarpiecie i komplikacje wiec chwilowo tylko spaceruje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćzzzz Napisano Październik 2, 2016 Gośćmagda87 ja mam dzieci w podobnym wieku 2,5 i 6 lat operacja 02.11 i tez myślę o tym jak ich ogarnę co prawda mieszkamy z moją mamą ale ja jestem z tych co wszystko lubią same robić. Mąż duzo pracuje wiec będę musiała sobie jakoś radzić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość goscmagda87 Napisano Październik 2, 2016 Ja już też ketonalu nie biorę tylko te rozpieranie i ucisk... narazie ma teściowa i męża ehh później po 2tyg będę musiała radzić samą, kiedyś też wszystko sama robiłam...ehh trzeba cierpliwa czekać i będzie dobrze:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość leylan Napisano Październik 2, 2016 Magda87 Jeszcze nie mam dzieci ;) Was też tak swędzi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość goscmagda87 Napisano Październik 2, 2016 No od czasu do czasu swedzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Iwona 83 Napisano Październik 2, 2016 Mnie nie swędzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość goscmagda87 Napisano Październik 2, 2016 Do kiedy jest uczucie napierania,rozpierania pierś?? Mam ciągle bandaż na piersiach..jutro zmiana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Iwona 83 Napisano Październik 2, 2016 Magda 87 Ty masz troche innaczej robione. Tez pod miesien? Czytalam ze do 7dni jest najgorsze rozpieranie i troche trzeba starac sie ruszac rekoma aby rozciagac miesnie. Ale nie przesadzaj. Mnie starsznie bolaly rece przez 3dni. Takie rwace uczucie. Ja nie mam drenow i bandarzy. Moj lekarz mowil ze dreny zwiekszaja ryzyko infoekcji i oni juz tak nie operuja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość goscmagda87 Napisano Październik 2, 2016 Tak ja miałam dreny i implant pod mięsień bo sowich praktycznie nie miałam... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Iwona 83 Napisano Październik 2, 2016 Ja mam pod miesien ale mialam male b. Jak mialas mala wyjaciowke to moze Cie bardziej bolec. Trzymam kciuki aby szybko bol minał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość goscmagda87 Napisano Październik 2, 2016 Też mi się tak wydaje bo jednak musi tam się wszystko usadzic, poerzyc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość leylan Napisano Październik 2, 2016 Dziewczyny, czy macie czucie w obu sutkach? Ja miałam na początku w obu, a w drugi dzień przestałam mieć w lewym... Czy makijaż robicie normalnie? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Iwona 83 Napisano Październik 4, 2016 Ja na szczescie mam w obu czucie. Makijaz to chyba indywidualna sprawa. Nie jest zabronione robić przy operacji biustu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niunia4444 0 Napisano Październik 4, 2016 hej. 18 pazdziernika mam konsultacjie w Poznaniu u dr.Kużlan. Mysle o implantach 280.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach