Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rodzina mojego męża mnie nienawidzi tylko teściu lubi ...

Polecane posty

Gość gość

Witam,mam 24 lata w 2014 było wesele mąż ma 32 lat. Był wcześniej z dziewczyną którą kochała rodzina mojego męża - miało być wesele itp lecz on poznał mnie i tak los chciał...zostawił tamtą..pani psycholog... kazdy był na niego zły, do tej pory nikt za mna nie przepada , czasem wspominają jaka to Agata była dobra itp wykształcona itp Z rodziny tylko teściu i szwagier mnie lubią i to bardzo, nawet na ślubie powiedział do meża ze to dobry wybor bo nigdy Agaty nie lubił... myslicie ze mnie kiedyś zaakceptują???? był ktoś w takiej sytuacji? maz przy wszystkich powiedzial i nawet przy jej rodzicach ze nie zamierza sie z nia żenić bo jej nie kocha a kocha inna..

Gość gość
twój mąż to dupek. piszesz, że miało być wesele, a za monet, że mąż powiedział, jej i jej rodzinie (totalny burak :O) że się z nią nie ożeni, to w takim razie kto się jej oświadczył? sama to zrobiła? sama też planowała ślub? po prostu żenada, jeszcze wspomnisz moje słowa, on ciebie też porzuci i to w tak niehonorowy sposób jak postąpił z ex, tylko się wtedy nie dziw i niech "papierek" nie zasłoni ci oczu..

Gość gość
20: 57 święta prawda tutaj się trzeba zastanawiać czy ten twój mąż to dobra partia i człowiek na życie a nie martwic czy Cię rodzina polubi, źle się zaczęło i może źle się skończyć

Gość gość
ciekawe co z Pauliną?

Gość gość
Autorko, weź te rade do serca... i rzuć się pod samochód :-D

Gość gość
albo zabij rywalke

Gość gość
Ja mam podobna sytuację ,syn po 12 latach zwiazku zerwał z dziewczyną(znali sie od szkoły średniej) bardzo ją lubiłam,wspaniałe dziecko. Zmarnował dziewczynie tyle lat życia. Poznał drugą ktora po 2 mies.znajomości w odl.zamieszkania 400km od nas ,szybciutko zaciążyła mimo ze nie znała nas ale zrobiła to celowo by sie syn rozmyślił.Przyprowadziła sie do mojego miasta i dała tak popalić że mamy serdecznie jej i syna i wnusi ktora wyrosła na podobieństwo mamusi.Kontakty zerowe Niech szlag trafi takie życie.