Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Głosuję na Bronisława Komorowskiego

Polecane posty

Gość gość

ponieważ jest bezpieczny,stabilny,stateczny,spokojny,ponieważ już rządzi to ma doświadczenie i zna sie na rzeczy. On jako jedyny wzbudza zaufanie,bo to już jest swój chłop przecież. No i nawet był kiedyś w więzieniu! Poza tym to mniejsze zło niż ten cały Dudek albo jakiś oszołom i szowinista Korwin a ci inni to juz w ogole to nawet nie wiem kto tam jeszcze bierze udział i to nie ważne,bo przecież na Komorowskiego trzeba głosować,w telewizji mówili że ma jako jedyny szanse na wygraną to na innych sie nawet nie opłaca.

Gość gość
zabbbbym tego gnoja. :)

Gość gość
a glosuj sobie nawet mu mozesz LODA zrobic,kogo to obchodzi.

Gość gość
Ale tokiem myślenia to wstydziłabyś sie tak publicznie chwalić-bo to bądź co bądź mało oryginalne podejście jest. Tak myśli każdy debil-tylko że spora jak na te czasy mniejszość przebudzona z iluzji nie chce już tego poziomu-chcą wskoczyć na wyższy o którym debile z niewielką przewagą nie słyszeli bo im się umyć uszu nie chciało.

Gość to sieusmialam
jaki kurwa jest? :D :D :D

Gość gość
no spokojny taki,ułożony,nie jakieś chamidło wyszczekane jak ten cały mikke,ten to tylko z pyskiem do wszystkich,jakis taki nadpobudliwy jest delikatnie mówiąc. trzęsie sie tylko i gada jak potłuczony. Dziad stary francowaty. Komorowski jest miły

Gość gość
Skoro głosujesz na bula komora,więc jesteś głupi!!

Gość gość
Ja też na niego zagłosuję:P Jestem pracoholikiem i bez pracy nie wyobrażam sobie życia:D. To, że z Ofe zabrał mi kasę mu przebaczam, bo mogę chodzić do ładnego budynku ZUS-u, kiedyś obsługiwano mnie w 2 pokojach:P. Teraz jest kultura, budynek wielki, ładny, najładniejszy w mieście:P, nawet ma ochronę:P. Prezes jeździ skodą super B, a nie jak dziad w autobusie dojeżdża spocony do pracy:P. Podniósł standard w moim mieście i nawet prezydent sobie kupił takie cacko:P. Zus mi wzrósł tylko o kilka procent, dołożyłem się, lubię jak Polska jest bogata:P. Jestem sadomasochistą i dołożę na Prezydenta świtę (podobno już przerosła w kosztach utrzymania dwór królewski Anglii). Tam jest dobrobyt, poprę na pewno:D

Gość gość
ale z Was debile, ktoś se jaja robi, a WY łykacie każdą prowokację jak głodny pelikan, ludzie, nikt normalny nie głosuje na komora oprócz ostatnich szumowin, czyli de facto jakieś 40 % polaków niestety

Gość gość
no wreszcie ktoś mądry,kto mnie rozumie,jest jeszcze sie z kim w nadzieji łączyć w tym kraju :) warto byc skromnym i cnotliwym pracoholikiem 12 godzin dziennie w pracy to jak drugi dom

Gość gość
a to,że podrożała benzyna i alkohol? to tylko świadczy o tym,że jest dobrej jakości. Za jakość płaci sie dużo i prezydent jako uczciwy człowiek ma tego świadomość w ogóle jest postępowy i świadomy,ze świecą drugiego takiego szukać

Gość gość
skoro prezydent jest bogaty i jeździ drogim autem to cała Polska jest bogata i jak za granicą widzą go w tym aucie to sobie myślą że u nas to na pewno jest raj