Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 1drejk

jak zerwać z dziewczyną z którą sie jest tylko dla jej ciała

Polecane posty

Gość 1drejk

mam bardzo seksowną dziewczynę, ale strasznie ograniczoną jesli chodzi o duchową strone. Zacząłem z nią chodzic bo bardzo mi sie podobała i chyba tylko to przy niej mnie trzymało. Nie mamy wspolnych zainteresowan ( ona nie ma zainteresowań, oprocz butów, ciuchów i malowania paznokci), nie da się z nią porozmawiac o niczym ciekawym. Nic jej nie interesuje. Ja bym chciał oglądnąc film Birdman a ona w ogole nie jest zainteresowana, dla niej to pierdoły... filmy jak juz oglada to te ktore lecą w tv, jak tak godzinami u niej sidzimy na lozku i nic ciekawego nie robimy bo ona woli tak spedzac czas ( o ile nie uprawiamy seksu). Tak sie bezmyslnie w nie wpatruje. Strasznie mnie to wszystko w niej razi, ze ona jest taka prosta, ze tylko jest zainteresowana swoim wygladem no i na szczescie szukaniem pracy ( bo jakby sie jej pracowac nie chcialo to juz bym sie załamał). Przy moich znajomych to ona sie malo co odzywa, bo zaden temat ktory poruszamy nie jest jej bliski. chyba ze dziewczyny o kosmetykach rozmawiają. chce z nią zerwac bo juz powoli zaczynam sie wstydzic tego jaka jest... myslalem ze przy mnie zacznie cos bardziej sie interesowac swiatem, ale caly czas jest zamknieta tylko na kilka tematow, a wszelkie informacje o swiecie czerpie z facebooka. Jak to zrobic zeby nie odniosla wrazenia ze zrywam z nia bo nią gardze?

Gość gość
skoro sam jestes z nią bo ci sie spodobala z wyglądu,to sie nie dziw,ze ona sie glownie swoim wyglądem interesuje. nie zaproponowales jej nic ciekawego do zrobienia,nie zainspirowales niczym,tylko tak siedziales jak ogladala film i sie nudziles...malo zaangazowania. wstydzisz sie jej,nie kochasz,chcesz zerwać..ok. To faktycznie bez sensu,bez miłości. A jak zerwać? normalnie,grzecznie,powiedzieć,że to nie to,że życzysz jej szcześcia ale z Tobą go mieć nie będzie...jak Cie kocha to i tak jej będzie smutno,nic na to nie poradzisz. Ale z litosci chyba z nią nie będziesz?

Gość dość ładna ale nie w typie
No ale w związek z nią wszedłeś tylko i wyłącznie ze względu na jej wygląd, więc bądź co bądź jest to najważniejsze. Ja dla facetów jestem za mało odpowiednia jeśli chodzi o wygląd i dlatego nie mam co liczyć na związek, mimo że moje zainteresowania wykraczają poza sferę obuwniczo-kosmetyczną. A brzydka ani otyła nie jestem.

Gość gość
na pewno trafisz na takiego,dla ktorego bedziesz w sam raz,piękna i wspaniała :)

Gość dość ładna ale nie w typie
Tracę już nadzieję. A mam 26 lat, nie 16. Byli tacy dla których byłam wspaniała, ale no cóż, oni nie byli wspaniali dla mnie. :( I wcale nie jestem nie wiadomo jak wybredna.

Gość gość
to nie trać :) nadal jesteś młoda

Gość gość facet
powiedz jej prawde, że jest ładna ale zbyt pusta, niech wie dlaczego zrywasz