Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krrrr

jak z nią zerwac?

Polecane posty

Gość krrrr

mam bardzo seksowną dziewczynę, ale strasznie ograniczoną jesli chodzi o duchową strone. Zacząłem z nią chodzic bo bardzo mi sie podobała i chyba tylko to przy niej mnie trzymało. Nie mamy wspolnych zainteresowan ( ona nie ma zainteresowań, oprocz butów, ciuchów i malowania paznokci), nie da się z nią porozmawiac o niczym ciekawym. Nic jej nie interesuje. Ja bym chciał oglądnąc film Birdman a ona w ogole nie jest zainteresowana, dla niej to pierdoły... filmy jak juz oglada to te ktore lecą w tv, jak tak godzinami u niej sidzimy na lozku i nic ciekawego nie robimy bo ona woli tak spedzac czas ( o ile nie uprawiamy seksu). Tak sie bezmyslnie w nie wpatruje. Strasznie mnie to wszystko w niej razi, ze ona jest taka prosta, ze tylko jest zainteresowana swoim wygladem no i na szczescie szukaniem pracy ( bo jakby sie jej pracowac nie chcialo to juz bym sie załamał). Przy moich znajomych to ona sie malo co odzywa, bo zaden temat ktory poruszamy nie jest jej bliski. chyba ze dziewczyny o kosmetykach rozmawiają. chce z nią zerwac bo juz powoli zaczynam sie wstydzic tego jaka jest... myslalem ze przy mnie zacznie cos bardziej sie interesowac swiatem, ale caly czas jest zamknieta tylko na kilka tematow, a wszelkie informacje o swiecie czerpie z facebooka. Jak to zrobic zeby nie odniosla wrazenia ze zrywam z nia bo nią gardze?

Gość gość
to wybrałeś sobie lale :) ja gdybym była z dziewczyna i nie chciałabym już z nia zwiazku powiedziałabym że nie pasujemy do siebie i tyle

Gość idobrzesięstalo
Miałem podobnie :) no poprostu opisałeś moją była. Strasznie mi to przeszkadzało w niej, dreczylem ją aby znalazla prace, znalazła sobie jakieś hobby, zaczęła interesować się czymkolwiek i wiesz co ? Zostawiła mnie dla innego, właśnie dlatego ze chciałem żeby się zmieniła :D Kochałem ją ale minęło parę miesięcy i doszedłem do wniosku ze dobrze się stało.

Gość gość
każdy musi się nauczyć zrywać,a nie tkwić w czymś co nie uszczęśliwia

Strasznie mnie to wszystko w niej razi, ze ona jest taka prosta, ze tylko jest zainteresowana swoim wygladem <><><> poniekąd to właśnie jej aparycja Cię przyciągnęła. ale okej, odpowiadając na pytanie tematu dyskusji, zakończ to po prostu wprost. powiedz jej, że jest prosta, powiedz jej to wszystko co jej tu napisałeś. zdobądź się na odwagę słowną, a nie wirtualną. wirtual to jej świat. dziewczyna trochę zagubiła się w sieci.

Gość idobrzesięstalo
Ja z moja zrywalem 2 razy. Bardzo się o mnie starała, prosiła żebym wrócił. Wracałem bo wierzyłem ze się jednak zmieni. Jedyne co zmieniła to mnie na innego :D

ludzie się rzadko kiedy zmieniają. to bardziej my zmieniamy swoje postrzeganie ich, przez co sami sobie układamy myślenie tak, jakbyśmy tego chcieli. często zmiany są powierzchowne, autorze nie licz na to że ona przyjdzie nagle i zacznie mieć 100 tematów. to jest snobka. wyłącz jej internet, zabierz telefon to jest zwykłym gburem, który nic nie umie zrobić ani porozmawiać. pojedziesz z nią do rodziny to ani me, ani be ani kukuryku. u mnie w rodzinie kuzynostwo, które się nie odzywało to odzywało się w najmniej dobrych momentach, nie udzielali się w rozmowach np przy stole z gośćmi, bo nie byli obeznani w świecie ani obyci w żadnej sferze, byli poprostu ograniczeni i to widać do dziś.

Gość krrrr
no własnie o to mi chodzi @katrinakasia... jak jestesmy ze znajomymi i gadamy na aktualne tematy(kino, muzyka, wybory, jakies sprawy o których glosno w wiadomosciach) to ona nie ma nic do powiedzenia. W ogole nie wlacza sie do rozmow, jedyne co, to do mnie cos na ucho powie. Co bedzie dopiero na spotkaniach z rodziną;/

na ucho w towarzystwie, dobra dziunia :D jestem pewna że wstydu się już najadłeś niemało :) odpuśc sobie ją, nie licz na zmianę, nie rozmawiaj o zmianie. po prostu z nią zakończ. powiedz jej wprost. nie wierz w jej poprawę. nie wierz jej kiedy powie że się zmieni i że obiecuje.

ona żyje facebookiem, plotkami i lajkowaniem. pewnie snapa instagrama i różne inne ma? no to niech jej followersi i znajomi pomogą, niech znajdzie takiego którego życie opiera się na fb:)

Jak to zrobic zeby nie odniosla wrazenia ze zrywam z nia bo nią gardze? <><><> nie rozumiem tego trochę, Ty masz prawo czuć się źle, masz prawo najadać się wstydu, Ty masz nosić brzemię nieudanego związku. a ona nie ma prawa czuć, że jest Ci z tym źle i to przez to zrywacie? ona MUSI TO CZUĆ CHŁOPIE!!! ona ma znać powód, ona ma wiedzieć co źle zrobiła, że jest próżną dziewczyną bez przyszłości, że jej życie kręci się wokół internetu, że w zasadzie internet który jest jednym z mediów nie przynosi jej żadnych informacji poza lajkami i plotami. ona musi to wiedzieć

zanim pójdę spać to dodam jeszcze, że dziewczyna jest bardzo nieobyta, podchodzi to wręcz o bycie dzikim. nie pójdziesz z nią do kina, a jak pójdziesz, to po powrocie nie będzie rozmowy o filmie, o jakiś tam odniesieniach itd. nie pójdziesz do teatru, bo pewnie sztuka jej nie kręci, nie rozumie jej. jest bardzo ograniczona. ograniczona jest tylko do swoich znajomych facebookowych oraz do internetu. kiedy zabrakłoby łącza, ona by przestała istnieć. dosłownie. niknie w wielkim świecie, wielkim dla niej. rozmowy z przyjaciółmi o pogodzie to dla niej wyczyn. tak samo w rodzinie, każdy by ją wyśmiał i powiedział że jest zahukana, nieobyta i nierozgarnięta. dodaję temat do ulubionych ;) zajrzę tu jutro, także pisz jak coś:)

Gość gość
Ile macie lat? Jak dlugo jesteście razem? Byles wczoraj u niej? Jak sadzisz czy ona wyczuwa twoj stosunek do niej?

Gość krrrr
razem jestesmy od pol roku, ja mam 23 ona 20 lat. Nie wiem czy wyczuwa. Chyba widzi ze ja mam jakies szersze zainteresowania a z nią musze sie ograniczac tylko do przesiadywania w domu i chodzenia na imprezy. Proponuje rózne rzeczy i albo ona mowi ze jej sie nie chce, albo robi to ze mną bez jakiegokolwiek zainteresowania.

Gość gość
Cóż, wnoszę z tego, że jej nie kochasz - po prostu jesteście ze sobą. Cieszysz się jej fizyczynością, ale brak Tobie w tym wszystkim, ujmijmy ogólnie - "duchowości". Jeżeli ona nie jest zainteresowana Twoim światem, to prawdopodobnie też się męczy z Tobą, a więc rozstanie nie powinno byc bolesne. x Jak zerwac: - poznaj inną dziewczynę - samo wyjdzie - prozmawiaj z nią szczerze, że to nie to

Gość krrrr
ona chyba wychodzi z zalozenia ze facet musi byc tą głową w związku, on musi byc madry i dbac o wszystko, a ona tylko musi wyglądac ladnie kolo swojego faceta. To tez nie jest tak ze jestem z nią dla samej fizyczności, bo zalezy mi na niej i ogólnie patrzac na ten zwiazek jest mi z nią dobrze (albo po prostu wole to niz byc sam). wydaje mi sie ze za bardzo sie od siebie roznimy, jestesmy z innych swiatów i mimo ze mi na niej zalezy to to nie wyjdzie bo zaczynam miec kompleksy z jej powodu :/

Gość idobrzesiestalo
autorze, zerwij z nią teraz, nie czekaj, ja ze swoją w takiej sytuacji wytrzymałem 5 lat, i mimo ze nie uważam ze był to czas stracony, mam świadomość ze mógłbym być teraz z osoba która do mnie pasuje..

Gość gość
moze brak jej pewnosci siebie? no wiesz to nie musi oznaczac odrazu, ze nie wie nic na zaden temat tylko boi sie ze powie cos nie tak i wyjdzie na glupią? jest pewna siebie?

Gość gość
widziały gały co brały, to o czym z nią rozmawiałeś jak sie poznaliście?

Gość krrrr
gość dziś gdyby to wynikalo z braku pewnosci siebie to nie bylo by problemu. Ona po prostu niczym sie nie interesuje gość dziś w sumie od początku widzialem ze to jest zbyt prosta osoba dla mnie, zyje jeszcze takim nastoletnim zyciem, ale ignorowalem to myslac ze przy mnie sie bedzie jakos probowac rozwijac

Gość krrrr
idobrzesiestalo chyba masz racje. co z tego ze wytrzymam moze jeszcze z nia kolejne pol roku jak i tak pewnie to zakoncze jak tylko zacznie mi mniej na niej zalezec. Darzę ją uczuciami, bo w głebi duszy jest dobrą i ciepłą osobą, ale jestesmy chyba z innych swiatów i to mnie wykonczy.

Gość idobrzesiestalo
no właśnie możne dlatego tak długo z nią byłem bo była bardzo ciepłą osobą, widziałem i czułem jak bardzo mnie kocha i jej zależy ale do czasu... miłość jest najważniejsza ale sama miłość nie wystarczy aby być razem..

Gość gość
Rzeczywistość wszystko zweryfikowała, nie masz na oczach różowych okularów i jest rozczarowanie, ale czego możesz oczekiwać jeżeli związek oparłeś na powierzchowności.

Gość gość
dokładnie ;)

Gość krrrr
im dłużej myśle o zerwaniu tym mniej jestem do tego przekonany;/ w głębi duszy ona jest dobrą osobą... To przede wszystkim w niej cenie

Gość gość
może po prostu boisz się że nie znajdziesz takiej która będzie do ciebie pasowała charakterem albo znajdziesz tylko że nie będzie cie pociągała fizycznie ? :) może to strach przed samotnością ;] sam musisz sobie odp na pytanie czy uczucie jest na tyle silne ze jesteś w stanie zaakceptować ją taka jaka jest

Gość gość
narcyz hahahaha

Gość gość
Pracuje, jest ładna i seksowna. Skoro ma 20 lat to pewnie studiuje. Czego ty chcesz więcej człowieku? Może ona po prostu odpoczywa gdy się z Tobą widzi? No i co złego jest w tym ze zna się na kosmetykach? Wiele Dziewyn powinno się na tym znać a niestety tak nie jest- czego skutki widać na ulicach. Zostaw ją, niech się.nie marnuje przy.takim UDUCHOWIONYM facecie.

Gość gość
jeżeli studiuje albo znajdzie w końcu prace to daj jej szanse :) jeżeli nie to ... dziwna ta dziewczyna

Gość INeededYou
A powiedz szczerze autorze. Gdyby trafiła Ci się teraz dziewczyna niezbyt urodziwa, ale w Twoim typie z charakteru o podobnych zainteresowaniach mająca wiele ciekawego do powiedzenia to co byś zrobił?