Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Połknęłam całe opakowanie Ketonalu....

Polecane posty

Gość gość

3 dni temu połknęłam całe opakowanie Ketonalu 50mg. Nim to zrobiłam, wypiłam wcześniej 5 piw. Do tej pory nic mi nie jest, nie bolał mnie nawet brzuch. Mój organizm zachowuje się tak jakby nic się nie stało. Czy to normalne? Chciałam zaznaczyć, że przyzwyczajenie organizmu do tego leku nie wchodzi w gre, ponieważ nigdy wcześniej go nie zażywałam... Proszę o poważne odpowiedzi...

Gość gość
Ja w okres tylko jedna i już!

Gość gość
Biało niebieskie.

Gość gość
powinnas byc nacpana jak stodola

Gość gość
Dlatego pytam czy to normalne? Rano wstałam i nic mi nie było... A co do opakowania, to otwierałam je jako nowe, więc co do pomyłki też nie ma mowy...

Gość gość
chcialas sie zabic?

Gość gość
ketonal jest całkowicie niebieski. Małe okrągłe tabletki. Mnie zastanawia po co to połknełaś?

Gość gość
po 5 piwach to juz bylas niezle wstawiona. moze nie pamietasz ze w miedzyczasie wymiotowalas

Gość gość
jest ketonal bialo niebieski 50 w kapsulkach

Gość gość
Tak, chciałam się zabić. Nie, on był podłużny, biało niebieski. Nie wymiotowalam, nic sie ze mna nie dzialo....

Gość gość
Dziewczyno lepiej sie najeb porzadnie niz zabijaj. Zyce masz jedno.Szkoda klopotu rodzicom.

Gość gość
tam jest bodajze 20 kapsulek po 50 mg. czyli tak jakby 10 standardowych setek. to nie tak duzo. poza tym to są kapsulki o powolnym uwalnianiu. a alkohol przechodzi do krwi od razu i wypilas go wczesniej, dlatego byc moze lek nie zmieszal sie wystarczajaco z alkoholem pewnie to cie uratowalo.

Gość SzczęśliwaMama
Ja tez kiedyś chciałam i wzięłam całe opakowanie sedamu- prócz stracenia świadomości na 2 dni nic mi nie było, chodzi o to, że masz świetnie pracująca wątrobę, która rozlozyla toksyczne substancje, ale na pewno uległa uszkodzeniu, nie zdziw się jak odmówi posluszenstwa właśnie wtedy, gdy życie będzie miało dla ciebie największy bo miałaś świetnie pracująca wątrobę, która n własne życzenie zniszczyla