Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MarekJarek123

Ona mnie kocha ale nie chce ze mną być jak ją odzyskać

Polecane posty

Gość MarekJarek123

Cześć, Cześć, chłopak 30 lat, dziewczyna 25. Mieszkamy w dużym mieście jednk pochodzimy z różnych rejonów Polski. Związek trwa ponad 1 rok. Mieszkamy osobno. Kochamy się. Są wzloty i upadki jak to w życiu. Czasem gorsze chwile. Częściej te lepsze. Podejmujemy wspólną decyzje aby razem zamieszkać. Składamy wypowiedzenia w swoim dotychczasowych miejscach. Ja jestem pewien wspólnego mieszkania na 100 % i nawet na chwile się nie wycofuje. Ostatni tydzień jestem przygnębiony pracą i wyjazdem Mamy, która przyjechała do mnie pierwszy raz. Nie mieszkam w domu kilka lat i rzadko mnie ktoś odwiedza. Przez ten mój stan ona odbiera jakbym był mniej zaangażowany w zwiążek , mniej zaangażoswany w poszukiwania mieszkania. Czwartek - wspólnie oglądamy mieszkanie. Piątek - tzn. wczoraj ona zrywa znajomośc Nie chce mnie znać ani ze mną mieszkać. Choć twierdzi ze nadal mnie kocha ale to się nie uda. Marek

D.dobry:)jakby ciebie kochala to bylaby z toba na dobre i zle:))

Gość MarekJarek123
Czy mam jeszcze walczyć o nią ? Starać się ją przekonać ?

Gość gość
A ja zostałem porzucony dla innego…. Byliśmy w związku 3 lata. nie mieszkaliśmy razem , bo jesteśmy z innych miast, ale bardzo często się spotykaliśmy. Znała całą moją rodzinę, znajomych, przyjaciół, środowisko. Poznała go na studiach i straciła dla niego głowę….postanowiłem nie dac za wygraną. Trafiłem na strone http://urok-milosny.pl i zamówiłem rytuał, żeby ona wrócił. Nie działo się na początku nic, jednak po pewnym czasie zaczęła szukać kontaktu. W końcu wróciła i znowu jest miedzy nami praktycznie idealnie.

Gość MarekJarek123
Zamowilem ten rytual i co w szoku jestem. Byla przed chwila na kolanach weszla do przedpokoju i myk do rozpora mi siega. Ojj warto bylo wydac forse.