Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Poliklinika Ginekologiczno Połoznicza Arciszewscy Białystok

Polecane posty

Gość gość

Witam wszystkie Mamy, przyszłe i obecne :) Tak jak w temacie, proszę Was o poradę dotyczącą porodu w Polik. Poł.-Gin. Arciszewscy w Białymstoku. Aktualnie jestem w 21tc i jestem pod opieką innej poradni ginekologicznej, jednak bardzo mi zależy, aby urodzić właśnie tam. Chciałabym, aby poród odbył się przez cc. Bardzo możliwe, że zostanę na je skierowana, przez wysokie ciśnienie, które pojawiło się w ciąży i chorobę oczu. Mam jednak pytanie, czy znajduje się wśród Pań mama, która również nie była przez całą ciążę pod opieką tej poradni, a właśnie w niej rodziła? Co trzeba zrobić, aby poród był możliwy? Na innych formach "odkopałam" tematy sprzed kilku lat, gdzie kobiety pisały, że co najmniej 4 tyg przed porodem należy umówić się na 2 wizyty z usg, czy nadal tylko to wystarczy? Bardzo proszę o odpowiedź wszystkie zorientowane Panie i z góry dziękuję za pomoc! Pozdrawiam serdecznie :)

Gość gość
Tak, wystarcza dwie wizyty :) rodziłam 2 m temu.

Gość gość
Autorka: Oo, dziękuję bardzo za odpowiedź :) I jak już się odbędzie te dwie wizyty, to jak to jest z hmm..."zapisem" na poród? Trzeba wcześniej to zgłosić, że się chce u nich rodzić, tak? Przepraszam za możliwe głupie pytanie, ale to dla mnie obcy temat.

Gość gość
Druga wizyta jest ok 37 tc, wtedy na tej wizycie lekarz ustala termin cc. :)

Gość gość
Autorka: Oo, super, bardzo dziękuję za kolejną pomocną odpowiedź :)