Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy kupic tabletka po?

Polecane posty

Gość gość

Dzisiaj mam dzien plodny, w nocy odbylam z chlopakiem stosunek przerywany, napewno nic nie dostalo sie do srodka, ale bylo nawet sporo wydzieliny u niego. Wiem ze to malo odpowiedzialne dlatego zastanawiam sie nad kupnem alleone. Czy istnieje duze ryzyko ze przez ten incydent zajde w ciaze? Jak myslicie kupic ta tabletke, skoro nie bylo pelnego stosunku? :(

Gość gość
Raczej nie zajdziesz w ciążę. Skoro się w tobie nie spuścił, to wszystko powinno być OK. Nie martw się.

Gość gość
jak jestescie młodzi to lepie ja sobie kup, w młodym wieku jest sie płodnym

Gość gość
Jestesmy mlodzi, czasem sie kochamy bez finalu w srodku i nie bylo wpadki, ale staramy sie to robic w dni nieplodne, teraz mam owulacje dlatego tak sie boje i nie wiem co robic

Gość gość
Wypowie sie ktos jeszcze?

Gość gość
kup tabletke

Gość gość
Raczej z tego nic nie będzie, chyba że wyjął "na styk". To nie są cukierki, więc nie ma sensu się faszerować

Gość gość
jeśli jesteście pewni że nic nie dostało się do środka to raczej nie potrzebujesz tabletki po.

Gość gość
Oooo,to samo mialam i wolalam kupic i wziac.Ale ja wolalam tak,niz miec 4 dziecko...

Gość gość
i mialas racje ze wzielas , roznie moze byc

Gość gość
Najlepiej kup sobie kropelkę i zaklej ci/pę jak jesteś nieodpowiedzialna.Używasz metod z XVI wieku.

Gość gość
kup tę tabletkę - jest tańsza niż ewentualne dziecko a następnym razem się zabezpieczaj choćby zwykłą prezerwatywą, po co ryzykować?

Gość gość
Dostępna tabletka po jest super, jeśli np. jeszcze nie doszło do owulacji. Zresztą zamieszczę opis : ellaOne wpływa na aktywność naturalnego hormonu, progesteronu. Uważa się, że lek działa poprzez zatrzymanie uwalniania komórki jajowej przez jajniki. Tabletka ellaOne nie zawsze jest skuteczna: na 100 kobiet, które zażyją ellaOne do 5 dni po stosunku płciowym bez zabezpieczenia, w przybliżeniu dwie zajdą w ciążę. Jeżeli doszło już do owulacji to tabletka nie ma sensu.