Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to ma sens ?

Polecane posty

Gość gość

Czy to ma sens zebym ja majacy przedsiebiorstwo z nie malym kapitalem laczyl sie z dzewczyna tylko po liceum ktora leci na moje pieniadze moze powinienem szukac lepszej parti a nie zwyklej dupodajki co wy na to ?

Gość gość
Jak zarabiasz na swoim interesie to stul dziób, bo wychylający się z tłumu szybko oddają pieniążki do kasy państwowej (czyt. grubych świń ze sejmu). Zresztą mając przedsiębiorstwo to już sam Twój wiek powinien Cię nauczyć, że kobiety z reguły są śmierdzącymi leniami i szukają faceta, który będzie je utrzymywał.

Gość gość
kretyn z ciebie, az strach myslec co sie dzieje z tymi facetami. W wojsku takie nie bylo szacunku sie nie nauczylo i takue pojecie o swiecie ma..

Gość gość
Wnioskując z Twojej wypowiedzi sugerujesz mi, że moje oczy mało się świata na oglądały. Drogi panie kolego, na moje nieszczęście oczy bolą mnie już od tego co widziałem. W kwestii kobiet to każdy może dodać coś ze swojej strony, jeden od razu trafi na porządną kobietę, a drugi będzie przemierzać bezkresne pola pełne lafirynd, które będą wsiadać Ci na portfel. Proszę powtórzyć sobie temat jakim jest życie.

Gość gość
Brzydze sie takich kobiet tylko chca brac nic nie umia dac ja zaczalem od zera bez szkoly i mam dzis 20 osob pod soba a te suki leca na moj portwel