Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy bzykal ktos matke kolegi

Polecane posty

Gość gość

Jestem ciekawy jak do tego doszlo.

Gość gość
Kiedy miałem 16 lat bardzo kręciła mnie matka kolegi. Wtedy nie zwracała na mnie uwagi, bo byłem gówniarz. Ale po kilku latach przeprowadziła się w drugą część miasta i jak odwiedzała moją mamę, jej koleżankę, to widziałem, że dostrzega we mnie mężczyznę. Kiedyś w sprzyjających warunkach, dotykałem ją po pupie i spodobało się jej. Troszkę przytyła, ale była fajną dojrzałą kocicą. Kochaliśmy się, bo jej zaproponowałem.

Gość gość
takisobie34 Mieszkam tylko z mamą mój kolega również. W lecie grilowaliśmy w naszym ogródku. Pod wieczór gdy już trochę popiliśmy, zachciało się naszym mamom jeszcze wino. Mnie wysłali do sklepu. Gdy wróciłem, byłem zaszokowany. Moja mama całuje się namiętnie z moim kolegą. Ledwo zdarzyłem odstawić butelkę wina na stół, podeszła do mnie mama kolegi i całuje mnie języczkiem i ręką głaszcze przez spodnie mojego fiutka. Nie upłynęło jeszcze kilka minut, a mama kolegi ciągnie mnie do mego pokoju. Tam mieliśmy wspaniały seks. To samo moja mama z kolegą. Teraz chodzą prawie każdą sobotę do mamy kolegi, a on przychodzi do mojej mamy. Kiedyś zaproponowałem aby się kochać razem w jednym pokoju. Ale nasze mamy tego nie chcą.

Gość gość
tak ja mialem przyjemnosc.

Gość gość
mam 18 lat a mama mojego kolegi 35. Kochamy sie codziennie u mnie albo u niej w domu i jest nam razem dobrze.Mamy zamiar sie zareczyc a moi rodzice wiedza ze jestesmy razem.Akceptuja nasz zwiazek z czego jestem bardzo zadowolony. Spodziewamy sie dziecka a w przyszlosci wezmiemy slub.

Gość gość
B u ha ha ha :D