Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie pojmujeeee

Chore dziewczyny REKLAMY

Polecane posty

Gość nie pojmujeeee

Wiem, że porównanie nie będzie smaczne, ale ciśnie się na usta niestety. Dlaczego modelki w kampaniach reklamowych w niektórych sklepach sieciowych wyglądają jakby wyszły z obozu koncentracyjnego? Nie chodzi mi o to, że są mega szczupłe, bo ja sama jestem z natury chudej kości, ale o to że są MEGA niedożywione - bladziusieńkie, ledwo żywe, zgarbione, anemiczne, prawie nie mające włosów. Patrząc na te dziewczyny jest mi ich żal. Wstawiam link, aby pokazać o co mi chodzi. http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/sukienki/zobacz-wi%C4%99cej/sukienka-wi%C4%85zana-w-supe%C5%82-c719020p2504560.html

Gość nie pojmujeee
To tylko przykład. Ja nie rozumiem co w tych "kobietach" jest ładnego. Gdzie są piersi? Gdzie biodra? Gdzie jest uśmiech i radość? Mam wrażenie, że ta dziewczyna chwilę po sesji została zabrana na szpital i podłączona do kroplówki... W głowach się poprzewracało.

Gość gość
nie wiem kto normalny dalby 149 zl za taką szmate :D wstrętny krój, kolor, obrzydlistwo faktycznie laska wyglada jakby byla z obozu :D albo chłopka oderwana od pługa :D

Gość gość
To już było wiele razy przerabiane. Nawet mi się nie chce o tym pisać :O

Gość nie pojmujeee
Poruszany był temat chudych dziewczyn, ale nie pół żywych. Ja rozumiem że nie pokażą dziewczyny grubej, bo taki wzorzec teraz panuje, ale nie ledwo patrzącej na oczy, NO LUDZIE!

Gość gość
A faceci w tych reklamach jak wyglądają ? Ten buldog co reklamuje meta**n albo te biedi faceci niby zapracowani cały dzień albo te rozebrane do naga faceci pokazujący żele pod prysznic szampony i cholera jeszcze wie co aż się nie dobrze robi a na kobiety aż miło popatrzeć

Gość gość
Ja to w ogóle się zastanawiam jaki normalny człowiek może bez obrzydzenia na gołego faceta patrzeć ;) A jeśli dla ciebie autorko laski z taką figurą są ledwie żywe to wybacz ale sama nie możesz być szczupła. Musisz być wręcz gruba bo oceniając wyraźnie dokonujesz porównania do swojej figury. uwierz mi że choć przykro mi strącać cię z obłoków na ziemię to czuję się w obowiązku zakomunikować ci że masz przynajmniej kilka kilo nadwagi. Poza tym to nie jest temat do dyskusji tylko spam. A może śpię..? Pogubiłem się holender przez ciebie ;)

Gość gość
Niedość,że sukienki to szmaty niewarte tych pieniędzy,to te biedne dziewczyny wyglądają jakby niespały z tydzień i czekały na śmierć...

Gość gość
jaki normalny człowiek może bez obrzydzenia na gołego faceta patrzeć xxx jestes chory/a psychnicznie ? :D:D:D

Gość gość
no na zdrowe i pełne życia to one z pewnością nie wygladają zdrowa szczupłość to babki np z magazynów fitnessowych a to co mamy tu to jakas desperacja kokainowa :D

Gość nie pojmujeee
Gruba nie jestem, ale nie zamierzam nikogo o tym przekonywać :) Nie chodzi i o to, że ktoś jest szczupły, ale o fakt, że one są zamorzone. Skóra blada, żyły widać, włosy jakby piorun walnął, masakra.

Gość nie pojmujeee
babkom z magazynów fitness zazdroszczę pięknej figury, bo tak wysportowana nie jestem. Tyle pracy to kosztuje, bo ćwiczenia plus dieta to już trzeba mieć silną wolę i zaparcie. No, ale jak dla mnie te reklamy to już "gruba" przesada :D

Gość gość
Modelki mają za zadanie reklamować....ciucho-szmaty. Modelki reklamujące seksowną bieliznę są kształtne. Modelki reklamujące kosmetyki mają pełne usta, wielgachne oczy, długachne rzęsy i "bezmarszczkowe". Wszystko dostosowane do sprzedaży .

Gość gość
nie wiem czy są za chude ale mięśnie by się przydały i u mnie też :)

Gość gość
Ja to w ogóle się zastanawiam jaki normalny człowiek może bez obrzydzenia na gołego faceta patrzeć oczko.gif XXX A co w męskim ciele jest obrzydliwego?:)

Gość gość
Akurat przykłady głupie podajecie, bo te dziewczyny nie są aż tak wychudzone. Anja Rubik jest chudsza od nich

Gość gość
Nie jest wcale jakoś mocno wychudzona. Niektóre dziewczyny/kobiety naturalnie są takie szczupłe, taki mają metabolizm, weź to może pod uwagę?

Gość gość
Nie widzę. Może poza tym,że ta kobieta ma na sobie czerwoną sukienkę co od razu sprawia,że jest 'żywsza' niż ta , która ubrana jest w nudny workowaty strój w kolorze khaki. W dodatku ta na zdjęciu jest uśmiechnięta i ma mocniejszy make -up.

Gość nie pojmujeee
Ja wiem co to znaczy mieć szybki metabolizm, jem wszystko a nie tyje, ale nie mam blado - sinej skóry, mam gęste włosy, bo dzięki temu że jem dostarczam witaminy do organizmu. Jak ktos je za mało to jasne jest chudy, ale też widać jego "niedożywienie".

Gość gość
"Ja to w ogóle się zastanawiam jaki normalny człowiek może bez obrzydzenia na gołego faceta patrzeć oczko.gif" To napisał facet i to ma być żart :) Ja mogę ;) Na mojego faceta... 😘...

Gość gość
jestes chory/a psychnicznie ? smiech.gifsmiech.gifsmiech.gif x A gdzie tam! Jestem heteroseksualnym facetem ;)

Gość gość
Ja jem zdrowo a mimo to mam beznadziejne włosy. Takie geny, moja siostra i jej córka też takie mają. Cere też mam bladą, prześwitują mi żyły. Ot, takie geny, co poradzić. Dla mnie te dziewczyny nie wyglądają na niedożywione.

Gość gość
A co w męskim ciele jest obrzydliwego?usmiech.gif x A co ty pedał jesteś? ;)

Gość gość
Nie pedał, kobieta :D

Gość gość
Nie pedał, kobieta smiech.gif x Od razu wiedziałem że coś z tobą nie tak ;)

Gość gość
Niestety, witaminy nie wpływają w żaden sposób na gęstość włosów i koloryt skóry. Choć komuś kto ma gęste włosy i brzoskwiniową cerę może się, być może, tak wydawać. Ja jem całe mnóstwo zdrowych rzeczy, warzywnych koktajli i soków owocowych, a włosy jakie były, takie są i skóra raczej też blada. Jednak mimo że wyglądam dość mizernie (podobnie jak te modelki, co je tak krytykujesz), to zdrowie mam niezłe.

Gość gość
Te modelki są okropne i w niczym nie przypominają kobiety. Może taka stylizacja, ale na serio wyglądają na niezdrowe.