Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

A ja się nawet nie staram nikogo pozac

Polecane posty

powód jest taki że ja wiem co o mnie kobiety myślą i nie tylko kobiety a w lustrze i na zdjęciach tak dobrze wyglądam a na żywo jakiś paskudny jestem nie wiem tyle lat być samym masakra :(

Gość gość
Pokaż zdjęcie.

nie nie dam zdjęcia na kafe że by mnie ludzie po wyglądzie oceniali bo wiem jacy ludzie są

Gość gość
To w takim razie co jest w tobie takiego brzydkiego,co?

Gość gość
Chodziło mi o twarz/sylwetkę... :]

Musisz być wieśniakiem, skoro interesuje cię opinia innych. Czemu nie umiesz mieć w d***e innych i żyć swoim życiem?

tak twarz ! x rabarbar nie bądz taka mądra kochana bo ja zbytnio się nie przejmuje ale jak człowiek 31 lat ma i żadna się nim nie interesuje to jest coś nie tego nie

*BLE BLE* -Bo ty chyba jesteś baba a nie facet, to facet ma się interesować kobietą a nie kobieta facetem...Niestety,to że żyjesz z mamą i mama koło ciebie lata i ci usługuje ma te złenawyki, że uważasz że to kobieta ma się tobą interesować a nie ty ją, skutek jest taki że po śmierci twojej mamy zawsze będziesz sam.

Wydaje mi się, że to nie jest prawdziwy powód. Znam Cię tylko z kafeterii i z tego, co piszesz i odbieram Cię jako osobę niezdecydowaną, rozgoryczoną - nie umiesz się "sprzedać" - nie prowadzisz ciekawych dyskusji, nie wiem nic o Twoich pasjach (jeśli je masz). Brzmisz jak osoba dużo młodsza, niż jesteś, nieco niedojrzała, niezaradna... Myślę, że to raczej nie z powodu Twej urody jesteś tak odbierany, a z powodów wyżej opisanych. A jeśli uważasz się za mało atrakcyjnego, popracuj nad sobą, by to zmienić.

co z tego że jakaś babka mi się podoba skoro i tak mnie oleje i tylko sobie wstydu narobię

Skoro przez całe życie nie miałeś kobiety, to po co ci ona? Źle ci w życiu,pracować nie musisz, w zasadzie żyjesz na pan, więc po co ci problemy?

Gość gość
Po pierwsze - nie wiesz co ludzie myślą bo nie siedzisz w ich głowach. Po drugie - skoro dawno temu sam siebie przekonałeś, że wyglądasz jak p*zda i z tego powodu tak własnie się będziesz zachowywał to jaki masz problem z opinią ludzi? Jak cię mają traktować skoro sam dla siebie jesteś nikim? A poza tym... przecież samotność ci nie przeszkadza. To, że ludzie cię nie szanują też ci nie przeszkadza. Fakt, że dziewczyny nawet cię nie zauważają TEŻ ci nie przeszkadza. Gdybyś czuł się źle samemu to byś zmienił swoje postępowanie, czułbyś odrazę do tego jaki byłeś - a tak masz to forum gdzie zawsze możesz popisać z nieudacznikami jak loser czy google. Ot, taka nagroda pocieszenia dla nieudaczników co nigdy nie dotkną cycka. Nie jesteś sam. Bzdury w TV, oglądanie profili innych na twarzoksiążce (facebook dla niekumatych) oraz serwisy plotkarskie powstały dla ludzi co wywalili ambicje do kosza na śmieci bo im dobrze jest jak jest. Poza tym, jaka dziewczyna interesowałaby się facetem którego jedyne zajęcie to siedzenie na babskim forum i zakładanie głupich tematów o tym jaki to on biedny i nieszczęśliwy?

Gość gość
Jeśli ktoś jest nieśmiały, zamknięty w sobie to zwykle przez wpływ środowiska. Pogratuluj rodzicom bo odwalili "świetną" robotę wychowawczą. Tacy ludzie jak ty do 25 roku życia a często nawet do 30-stki są niczym liść na wietrze dopiero potem zaczynają zauważać jak sprawy mają się naprawdę i dopiero wtedy mogą działać. Masz jeszcze z 50 lat przed sobą, nie s******l tego.

Gość gość
ciężka sprawa bleble, ale na swój wzrost niewiele możesz poradzić