Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

do facetów

Polecane posty

Gość gość

wytłumaczcie mi dlaczego kobieta,ktora z wami się nie prześpi to jest nazywana dziwką?? najświeższa sytuacja, poznałam kogoś przez neta, zaprosiłam do domu (ok mój błąd), ale nie chciał się spotkać w centrum, a ja akurat miałam ochotę na wieczór w towarzystwie mezczyzny. uprawialismy petting, ale nie mialam ochoty na seks. od tamtej pory gosciu probowal sie ze mna zeby dokonczyc co zaczal, ale odmawialam, dyskutowalimy o tym, twierdzil, ze jestem samolubna, albo moze nie podoba mi sie jeego cialo i mnie nie podnieca. (nie o to chodzilo, nie mialam poprostu na to ochoty) w koncu po jego wielu nieudanych probach, dowiedzialam, sie ze jestem d***** bo zapraszam nowopoznanych facetow do domu i ze on mnie nie chce znac ani jako kolezanki ani partnerki z szacunku dla samego siebie!!! proszę, niech mi to ktos przetlumaczy na meski!!

Gość gość
nie dałaś mu czego chciał to robi z Ciebie wroga. Co tu jest do tłumaczenia. Niektórzy bez powodu są wrogo nastawieni a jk im się cos nie podoba to tym bardziej

Gość gość
bo uważam to za niesprawiedliwe? rozumiem jego zlosc i frustracje, ale nazywani mnie dziwką??

Gość gość
i o jakim szacunku do siebie o mówi?? bo mial ochot na seks z obca i to bez zabezpieczenia, a teraz to ja winna jestem

Gość gość
a co tu do rozumienia. Niektórzy maja po prostu ograniczone słownictwo. Widza tęczę i mówią k***a !! Nie spotkałaś się ?

Gość gość
najbardziej mi chodzi o to, żeby zrozumieć jaki szacunek do siebie on ma na myśli??

Gość gość
Widocznie nie ma lepszego słowa, którym można urazić kobietę i pokazać jej jak bardzo się jej nie lubi i nie szanuje :P On sam jest niezlą dziwką, tyle że taką na zamówienie, skoro przyszedł do ciebie na chatę :d

Gość gość
czegoś b. chciał i mu nie wyszło tyle. Nie ma prawa Cię zmusić tym bardziej że musisz być odpowiedzialna za swój brzuch

Gość gość
Umawiasz się z obcymi na pieszczoty? Rzeczywiście jesteś puszczalska. Fuj...

Gość gość
każdy robi co chce. Powinnaś z nim na poczatku ustalić jakieś zasady. Jeśli Ty jesteś puszczalska to on też

A od początku Dałaś mu znać ze tylko ten petting wchodzi w gre? Bo jak nie to miał prawo być wkurzony.

Gość gość
Przecież mu nie chodziło o żaden szacunek do siebie, chciał po prostu seksu, a ty odmawiając ubodłaś go bardzo, więc pierniczy teraz farmazony.

Gość gość
ok, wyjaśnię ci to. nie chciałaś tego faceta - ale możesz chcieć innego. stąd myślenie, że "jesteś dziwką" - bo nie będziesz z nim, a (z założenia) z innym tak. w jego myśleniu to tak, jakbyś dała się do siebie zbliżyć, a już wtedy myślała o innych albo go zostawiła. a skoro on mógł się do ciebie zbliżyć, to znaczy, że inny też będzie mógł.

Gość gość
nie umawiałam się na pieszczoty, tak wyszło, aczkolwiek to było do przewidzenia jak się faceta zaprasza do mieszkania, nie ważne czy zna sięgo minute czy dłużej. ale zabolało mnie to niesprawiedliwe potraktowanie mnie, skoro nie dostal tego czego chcial, dlaczego ni szuka gdzies indziej tylko tworzy nieprawdziwa historie? ja sie niee czuje pokrzywdzona, jest mi przykro, ale wydaje sie ze on od teraz mysli ze zostal wykorzystany! i wytlumaczcie mi o jakim szacunku dla siebie on mowi? ze dlatego musi zerwac kontakt

Gość gość
gosc, 14:47,dzieki,to jest jakies wyjasnienie ;0 dzieki za przetlumaczenie na meski!

Autorko , żałosna jesteś.Twoja sytuacja jest podobna do grubasa szczutego batonem. Może go tylko podotykać ale mama nie pozwala mu go zjeść. Ty jesteś tą złą matką,wstydź się.:o