Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

I TAK WYGRA KOMOROWSKI HEHE

Polecane posty

Gość gość

ja nie wiem po co wy się tak spinacie przecież i tak wygra bul ludzie na niego zagłosują, ludzie zagłosowali by na niego nawet wtedy gdyby przyszedł do naszych domów i bezpośrednio wyniósł wszystko z naszych domów a nas wyrzucił na bruk to i tak ludzie których okradł by na niego zagłosowali - taki głupi naród mamy i tyle :) http://demotywatory.pl/1510330/Dajcie-Polakom-rzadzic-a-sami-sie-wykoncza/Dajcie-Polakom-rzadzic-a-sami-sie-wykoncza

Gość gość
Ja też na niego zagłosuje

Gość gość
gość dziś masz niestety absolutną racje. gadałem ostatnio z kumplami i jeden gada że nie idzie bo nie ma na kogo głosować, inny że na pewno nie zagłosuje na Dudę bo to ten zły i straszny PiS, a reszta to króliki z kapelusza wiec tylko Komor został. argumenty że to WSI-arz, kompromituje nas i działa na nasza szkodę nie docierają. niestety są ślepce, którzy co by sie nie stało i tak zagłosują na Bula. zreszta wystarczy pooglądać te sondy na youtube. - na kogo pan głosuje - na Komorowskiego - a dlaczego - aaa...aaa.. no bo prowadzi w sondażach i w sumie ufam mu no coment.

Gość gość
// - aaa...aaa.. no bo prowadzi w sondażach i w sumie ufam mu kto ma media ten ma władze niestety

Gość gość
Głupich jest więcej niż madrych :-):-):-)

Gość gość
no mi znajomy wczoraj (29 lat) powiedział, że w pierwszej turze nie idzie na wybory w drugiej zagłosuje na komora, a jak by się shogun nie dostał tylko duda to głosuje na kogokolwiek byle by nie na dude... a argumenty, że komor podpisuje wszystko co mu pod piór podsuną, że nie ma pojęcia, że obowiązkiem prezydenta jest podpisać budżet (ostatni komor w wywiadzie powiedział, że prezydent nie podpisuje ustawy budżetowej... no comment :D), a mój znajomy na argument, że komor ukradł nam pieniądze z OFE powiedział "tak się musiało stać"... a i twierdzi, że nie ma kapitalistów wśród kandydatów... :|

Gość gość
a ten mój 29 letni znajomy to oczywiście wielce wyszkolony pan mgr finansów :D i myśl,i, że wiecznie można żyć na kredyt i nie trzeba go spłacać xD

Gość gość
Masz znajomego kretyna :-)

Gość gość
bronek lubi takich :)

Gość gość
no trochę pomimo tej prawie trzydziestki na karku jest trochę naiwny i dobroduszny :D