Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kobiety, naprawdę tak wyglądacie zaraz po porodzie?

Polecane posty

Gość gość
ja tam nie wiem ale moja matka ma normalny

Gość gość
mialam gorzej ale wyrobilam z czasem teraz mam normalny i mimo wszystko chce miec 2 dziecko ;)

Gość gość
ja wiem, że ciało się zmienia.. ale nie, że aż tak :o no moja też ma normalny, może tak jest tylko na początku a później znika? te zdjecia... :O

Gość gość
Tych zdjęć nie pokażą w kampaniach przeciw aborcyjnych. Mało która o tym wie, ale bardzo często tak jest. To są wyjątki, że kobieta ma ładne cialo po porodzie... i nie piszę o szczupłym ciele, szczupłe a ładne to dwie różne rzeczy.

Gość gość
No właśnie tak się wygląda i nie ma w tym nic dziwnego, skóry jest więcej niż przed, rozciąga się gdy brzuch rośnie i nie znika ot tak sobie po porodzie, wszystko jest rozciągnięte, macica i mięśnie. Zanim to wróci do normy mija trochę czasu. Jak ty to sobie inaczej wyobrażałeś?

Gość gość
No ludzie to są pierwsze dni/tygodnie po porodzie spokojnie z czasem wszystko wraca do normalności, przecież skóra jest rozciągnięta i nie zdąży się przez jedną noc ściągnąć to niemożliwe jest przecież :)

Gość gość
Niektóre są normalne, ale 90% tych zdjęć do normalnych nie należy niestety. Smutne to trochę, inne gatunki normalnie rodzą, a ich młode są ładne i słodkie. A tu nie dość że kobieta ma uszkodzoną pochwę albo brzuch, brzydki wygląd przez trochę czasu, to jeszcze młode uwalone i paskudne...

Gość gość
Chyba na biologii nie uważałaś. Każdy ssak jest różowy, łysy i pomarszczony zaraz po urodzeniu.

Gość gość
Autorze tematu ! Co się tak ekscytujesz ? Przecież na starość i tak Twój bendzioł będzie wyglądał gorzej... ;) Szczególnie po ciąży "spożywczej" jaką noszą panowie przed sobą całe życie popijający piwska. I nikt się nie dziwi ani nie wytyka palcami. Więcej dystansu do życia - proszę :)

Gość gość
Matko, a ja na mój brzuch narzekam :) Mam 38 lat, trójkę dzieci, najmłodsze ma 15 miesięcy, średni 3 latka a najstarsza 18 lat, trzy ciaże i brzuch bez rozstępów i nadmiaru skóry, wygląda bardzo dobrze, ale ja i tak się czepiam, teraz widze,że nie potrzebnie, a wszystkim mamą, które takie brzuchy mają po porodach bardzo wspolczuję.

Gość gość
15:50 ale starość to starość sama nazwa mówi-nadchodzi późno... a one mają starość w wieku 20 lat na własne życzenie.. po za tym gdzie ja pisze źle o tych kobietach? pisze prawdę a te bardzo złe komentarze to nie ja pisałam.

Gość gość
Matko, a ja na mój brzuch narzekam :) Mam 38 lat, trójkę dzieci, najmłodsze ma 15 miesięcy, średni 3 latka a najstarsza 18 lat, trzy ciaże i brzuch bez rozstępów i nadmiaru skóry, wygląda bardzo dobrze, ale ja i tak się czepiam, teraz widze,że nie potrzebnie, a wszystkim mamą, które takie brzuchy mają po porodach bardzo wspolczuję.

Gość gość
Współczuję tej 18 latce, biedaczka, pewnie wyspać się do szkoły nie może. Tak już jest..

Gość gość
ale te zdjęcia to faktycznie masakra. :o dlaczego te wszystkie kobiety po ciążach piszą, że są piękne i gładkie, i że nic im nie zostało? :o może po prostu same zawaliły i chcą żeby teraz inni zniszczyli swoje ciała i nie mieli czasu na własne pasje?