Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

od kiedy prztyłam zaczęlam sie pocic

Polecane posty

Gość gość

do 25 r.z bylam szczupla,przy wzroscie 171 wazylam w granicach 50-55kg. potem zaczelo mi przybywac kilogramow,ale nigdy nie przekorczylam 65 kg. az do zeszlego roku kiedy to waga zaczela wskazywac 68 kg. nie czuje sie jakos szczegolnie zle,ale niestety zaczelam sie pocic(dawniej uczucie to bylo mi obce i zarezerowane na mega upały). plusem jest ze nie jestem zmarzluchem takim jak wczesniej.ale dzisaj szlam sobie w sloncu(co prawda szybkim krokiem,bo jakos nie umiem chodzi wolno)i sie spocilam,co nigdy sie nie zdarzalo.teraz w pokoju mam 24 stopnie i siedze w topie bez rekawow.rok wczesniej na pewno bym zmarzla siedzac tak ubrana przy takiej temperaturze. troche mnie to martwi.

Gość gość
przyzwyczaisz się.

Gość gość
ja mam 30 lat, 168cm, 54 kg, po prostu nie biore pigulek anty, od tego syfu hormonalnego tak kobiety tyją

Gość gość
ale o czytm ty mowisz?ja nigdy nie bralam zadnych pigułek anty.przytylam ,bo mam za malo ruchu w stosunku do ilosci spozywanego jedzenia(za duzo słodyczy,ktore po prostu uwielbiam)

Gość gość
Od kiedy przytyłam stałam się erotomanką :D

Gość gość
ja tez mam dosc wysokie libido,ale erotomanka jeszze nie jestem:-) ale kto wie co bedzie jak przybeda mi kolejne kilogramy? :-) ale na razie zaczynam sie wiecej ruszac i ograniczam slodycze.

Gość gość
kurcze przeczytalam tu na kafe artykul o wczesniejszej menopauzie i jednym z objawo jest pocenie sie. moze to juz początki? innych objawow nie mam,cykle regularne,moze krwawienie o jeden dzien krotsze bo 5 dni,a zawze mialam 6. 2 dni obfite nawet bardzo a potem 4 slabe az do zaniku, a teraz 2 dni obfite a potem 3 dni slabsze . ale chyba to jeszcze nie swiadczy o menopauzie?

Gość gość
Tez tak miałam 15 kg nadwagi i zaczęłam sie pocic jak świnia i to w dziwnych miejscach, np pod biustem

Gość gość
a moge wiedziec ile masz wzrostu i jaka waga? ja wg BMI mieszcze sie jeszcze w normie jak przekrocze 72 kg to bede miala nadwage. ja biust mam maly chociaz ostatnio mi sie troszke zwiekszyl ,taki jedrniejszy sie zrobil.ale to pewnie sprawka kilogrmow. wiec pod piersiami sie nie poce tylko ogolnie pod pachami,na klatce piersiowej ,i czasami na plecach.

Gość gość
To normalne, że przy nadwyżce kg organizm się szybciej poci. Musi więcej użyć energii na każdą czynność stąd wysiłek. Ponad to tłuszczyk to tłuszczyk w wyższej temperaturze się topi stąd pot na słońcu. To normalne.

Gość gość
Zaczelam się strasznie pocic przy 68 kg na170 cm wzrostu. Masakra w dodatku miałam dusznośc***arę razy nie moglam w upal dojść do domu z zakupami. Mam cos z jelitem i wtedy miałam zaparcia i tak przytylam. Na szczescie już waze z powrotem 57

Gość gość
ja dawniej nie mialam problemow z wyproznianiem sie,ale niestety od 3 lat przez nowa prace(duzo czasu poza domem) strasznie mi sie to rozregulowalo. czsami przez 3 dni sie nie wyprozniam. wiec pewnie i to mialo wplyw na te kilogramy. a jaki rozmiar nosisz przy 68 kg i 170 wzrostu. ja jestem figura guszka wiec gora jeszcze w 38 sie mieszcze .ale spodnie to 42 nosze,bo w 40 biodra i udo nie koniecznie sie mieszcza.

Gość gość
up