Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aneczkaka22

Dziwny cykl, proszę o pomoc w interpretacji :)

Polecane posty

Gość aneczkaka22

witam jestem nowa, dlatego jeśli piszę w złym miejscu z góry bardzo przepraszam. Moje cykle trwają średnio 28 dni ( max do 32 dni) Staramy się z narzeczonym o maleństwo. W poprzednim cyklu temperatura spadła tuż przed okresem, szyjka była niska i miękka. Temperatura wzrosła dopiero przed owulacją. W tym cyklu przed miesiączką temperatura także spadła do mojego normalnego poziomu 34,4, jednak szyjka macicy pozostała cały czas wysoko i twarda. Dzisiaj jest 5 dzień cyklu i rano nastąpił wzrost temperatury do 36,7. W dniu miesiączki zrobiłam test i na początku wyszedł negatywny dopiero po godznie pojawiła sie słaba druga kreska ale nie sugerowałam się tym bo taki wynik jest fałszywy. Moja miesiączka zawsze zawiera skrzepy, teraz bardziej przypomina śluz płody z krwią bez skrzepów. Proszę o porady czym może być spowodowany wzrost zaraz na początku cyklu. Dopiero zaczynamy starania dlatego jeszcze uczę się obserwacji :) Czy to normalne, mam się czym martwić ? Możliwe żeby owulacja pospieszyła się ? Z góry dziękuje za pomoc

Gość gość
Hmm test najlepiej powtórz za parę dni rano,a póżniej będzie wiadomo jak dalej działać:)

Gość gość
wydaje mi się, że dobrym rozwiązaniem dla Ciebie będzie tester dni płodnych np Afrodyta wielokrotnego użytku. Dzięki temu będziesz mogła potwierdzać swoje interpretacje :)

Gość gość
podobno ten tester jest na ślinę tak? można alternatywnie używać też śluzu szyjkowego?