Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moj kolega mial chyba erekcje.

Polecane posty

Gość gość
lepiej swojemu facetowi usiądź a nie siadasz koledze i robisz mu tylko ochotę głupia dziołcho :)

Gość gość
Biedna chlopaka ma a cieszy sie z erekcji obcego kolegi. Oj nie wroze twojemy zwiazkowi przyszlosci, teraz powinniscie miec problem z odklejeniem sie od siebie a tu jakas aseksualna relacja

Gość gość
eh chciałbym zebys i mi tak usiadła. Ja 2albo 3 razy tak mialem ze mi kolezanka usiadla i od razu stanął , pózniej sie zastanawialem czy mogla go czuc jak go naprężalem , bo siedziala normalnie jak by nic sie nie stalo. Ale juz wiem ze udawala ze wiedziala. Glupiutka siksa nie chciala powiedziec wczesniej. Ale wiem ze to ja podniecalo.

Gość gość
tobie sie podobało , ale mu na pewno nie Można dostać k***icy gdy ktoś pobudza i zostawia .

Gość gość
Mnie dziwi,że dziewczyna, która ma faceta NIE WIE,że siedząc mężczyźnie na kolanach można go pobudzić. Zresztą faceci proponują ,żeby kobieta im usiadła na kolanach nie z grzeczności ale mają z tego przyjemność :D

Gość gość
Dziewczyny jak siadają na kolanach to dokładnie wiedza ze stanie one na to czekaja . A pozniej w oczy sie patrza tak jak by mowily chodz na seks w krzaki. Jak by nie mogla gdzies na stołku usiąsc.

Gość gość
20:30 hahaha :D dokładnie.

Gość gość
Przez Ciebie pewnie musiał sobie dogodzić ręcznie :D

Gość gość
Jak już pisałam, jechaliśmy autem (w za dużo osób) więc on mnie wziął na kolana. Wiadomo, w aucie jest ciasno więc ja usiadłam sobie wygodnie na jego kolanach, byłam jeszcze pijana i tak wyszlo:) Ale nie mam pewności czy miał erekcję ale tak mi się wydaje, bo naprawdę poczułam coś twardego. Mój chłopak tak nigdy nie ma, u niego potrzeba długiej gry wstępnej z moim pełnym zaangazowaniem ;/

Gość gość
kiedys kolezanka jechalismy samochodem w 6 mowi zatrzymaj samochód musze do toalety. Wyszła z samochodu ale za 10 second wrocila. He pewnie myslala ze sie zesrała a to mój twardy k***s ją uwierał :D

Gość gość
Do autorki. A jak poczułas ze mu ustał to mialas mokro w majtkach czy tylko podnieciłas sie? Hm chlopakowi swojemu nie moglas usiasc? Teraz kolega bedzie sie na ciebie patrzyl inaczej niż do tej pory i bedzie milusinski.

Gość gość
Na tej imprezie byłam bez chłopaka:)

Gość gość
Wpadaj do nas na Mokotów na impreze

Gość gość
Twój facet też ma 19 lat? bo jeśli tak to trochę kiepsko,że już w tym wieku potrzebuje dodatkowych bodźców.

Gość gość
Mój chłopak ma 21 lat. Myślalam, że to normalne, że trzeba chwilę postymulować penis żeby był wzwód. Ale nie jestem doświadczona za bardzo:)

Gość gość
Jak bys nid miała chlopaka to bys go zaprosiła na seks po tej akcji? Tak szczerze. Bo ja mam często takie sytuacje ze mi staje jak dziewczyny siadają.

Gość gość
A kto zaprasza na tę imprezę na Mokotowie? :)

Gość gość
Wiesz co, jeśli nie mialabym chłopaka to tak! Szczególnie, że ten chłopak jest przystojny. Ale nie każdego bym zaprosiła:)

Gość gość
Jak bys nie miała chlopaka to zaciagnela bys go do łózka na seks ? Tak szczerze. Bo mi sie czesto takie sytuacje zdarzaja jak dziewczyny siadaja i jestem ciekaw co myslicie jak poczujecie członka.

Gość gość
Bogaty Warszawiak zaprasza

Gość gość
Ja bym nie zaciągnęła, bez przesady nie sypiam z każdym , który jest "przystojny". Jakby był zainteresowany znajomością ze mną a nie tylko moim ciałem to może i coś by z tego wyszło ale to w dalszej kolejności.

Gość gość
Jeśli piszesz, że jesteś BOGATY WARSZAWIAK to spadaj. Pieniędzy nie potrzebuję.

Gość gość
To musisz być ładna ze się tak siknie podniecił od samego siedzienia.

Gość gość
a co myslisz ze ci dam pieniądze ? Nie dam. Tak tylko napisalem zebys zrozumiala ze impreza na poziomie :D a skąd jestes

Gość gość
Ciekawe jak by inny kolega przyjechał lub kolezanka samochodem sama . Ciekawe z kim bys wolala jechac :D

Gość gość
Dla mnie impreza na poziomie nie jest równoznaczna z imprezowaniem z kimś bogatym. Sory, ale zabrzmiało to jednoznacznie. Gdzie w Wawie imprezujesz najczęściej?

Gość gość
he pewnie chłopak sie nie odzywał wogole tylko troche jęczał. Ja to bym sie zlal.

Gość gość
i chuj ci w dupę

Gość gość
Ja na mazowieckiej często masturbuje

Gość gość
znaczy Imprezuje