Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój ojciec wygania mnie na prawko w wieku 24 lat.

Polecane posty

Gość gość

A ja nie mam motywacji. Straciłem tyle czasu przed kompem. NIgdy nie pracowałem, o dziewczynie nie wspominając. Najlepiej bym poszedł spać na zawsze.

Gość gość
Nie wiem jak teraz podobno są te testy ciężkie, ale myśle że twój ojciec ma rację. jeśli ci da kasę na prawko to skorzystaj bo tak byś sobie musiał zarobić.

Gość gość
Będzie mnie teraz porównywał. Bo mój kuzyn o 6 lat młodszy zdał ponoć za 1 razem. A jak ja nie zdam, to uzna mnie za debila a moja samoocena jeszcze bardziej poleci w dół. Jeszcze tyle nauki tych testów.

Gość gość
Rozumię cię, ja zdałem za 8 razem. a są osoby które mniej i więcej. cały ten egzamin ma sie nijak do normalnego ruchu drogowego. a twój ojciec także źle postępuję bo powinien cię zachęcić a nie zmuszać.

Gość gość
No właśnie. Ponoć teraz większość sieda na testach, bo trudniej je zdać. Ojciec gdy widzi, że inni mają prawko, to mnie też zmusza, abym je zrobił. Bo mu pewnie wstyd. Gdy chciałem kasę z 4 lata temu, gdy były jeszcze stare egzaminy, to mi nie dał kasy, a ja nie mogłem pracować, bo chodziłem do zaocznego liceum. Teraz mi się nie chcę po prostu.