Gość asia96953 Napisano Maj 9, 2015 Hej mam poważny problem którym nieradze sobie za słaba psychika. Więc zacznę od początku w zeszłym roku w czerwcu poznał mariola gdzie jechaliśmy na praktyki i właśnie tak ja poznałam. We wrześniu byliśmy na cześć po połowie września zaczęliśmy SMS pisać codziennie kilka poznaliśmy się aż w grudniu stwierdziła że ma problemy z kartą że musi umowę przedłużyć iść i do dziś nie odpisuje na SMS. I była możliwość że na fb pisaliśmy codziennie lub raz na tydzień. Na walentynki kupiłam jej duża walentynki zboczona. Na urodziny bransoletkę. Ale jeszcze odpisywałem na wiadomość nawet w realu gadaliśmy aż od marca przestała pisać niewiem czemu :'( ale jak autem jechała to mi machala. więc raz zadzwoniłam stwierdziła że w telefonie jej się coś zepsuło ale zrobiłam głupio bo napisałam.z innego konta i tak odpisała bez problemu. Potem tam już nie odpisała bo się pytałam czy zna taka osobę a to było o mnie. Potem napisałam z normalnego konta i mi odpisała aby jeden dzień a na drugi dzień przyszła na moją lekcji i mnie obgadywala. Cheba się skaplam że pisałam z innego konta. aż byłam taka ze stresować że cześć nie powiedziałam osobiście. A potem wieczorem napisałam hej chce się spotkać porozmawiać a ona odczytala i nie odpisała. A chciałabym porozmawiać i wiedzieć czy mam zakończyć z nią znajomość bo po co zmuszać ja na siłę ale żeby mi szczerze wyjaśniła pomocy!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach