Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chciałabym uprawiać dziki nieskrępowany seks na łódce na środku jeziora

Polecane posty

Gość gość

Ale nie mam nawet faceta :o

>>>Chciałabym uprawiać dziki nieskrępowany seks na łódce na środku jeziora<<< x Mogę Cię uczciwie zapewnić, że nie jest to dobry pomysł :(, x no chyba, że mówimy o jachcie :D :D :D.

Gość gość
A ja na plaży ale ostatnio czytałam,że jakaś parka w Stanach tak robiła przyłapała ich jakaś starsza pani, która zrobiła fotki i teraz grozi im 15 lat więzienia :P

>>>A ja na plaży <<< x Na plaży trzeba uważać, bo piasek włazi do ... :D :D :D x a wiatr może przewrócić wiatrochron :( x i wszyscy gołą d... zobaczą :( :( :(.

Gość MamyCycek
Ja też mam takie marzenia. I może nawet nie chodzi o sam seks, co o ten brak skrepowania, wolność i swobodę. Marzenia

Gość gość
To w takim razie gdzie uprawiać ten nieskrępowany seks, co? ... byle nie w domu ..

>>>To w takim razie gdzie uprawiać ten nieskrępowany seks, co? ... byle nie w domu ..<<< x Dlaczego nie w domu ? x W najgorszym przypadku sąsiedzi nakleją Ci na drzwi informację o godzinach obowiązywania ciszy nocnej :P, albo będą zasłaniać przed Tobą oczy swoich córek w windzie :P :P :P. x Dla wyrównania, część sąsiadów, a zwłaszcza sąsiadek :), zacznie się do Ciebie ciepło uśmiechać :) i pierwsza mówić: dzień dobry :D :D :D.