Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak zdobyć kobietę?

Polecane posty

Gość gość

Kilka miesięcy temu dwa piętra niżej przeprowadziła się młoda studentka. Widywałem ją na klatce, zamieniliśmy parę zdań. Postanowiłem zacząć odwiedziać ją regularnie. Tak jakoś wyszło, że się zakochałem. Oba jesteśmy młodzi, świetnie się dogadujemy,ostatnio odważyłem się ją pocałować.... Problemem jest to, że ona ma chłopaka i to bardzo długo (podobno planują zaręczyny).... on jest zwykłym patałachem marnującym jej życie! Ze mną mogłaby mieć wszystko. Niczego mi przecież nie brakuje...skończyłem medycynę, dobrze zarabiam, nie przekroczyłem 30 lat jeszcze. A on? Robi jakiś denny kierunek studiów zaocznie i pracuje a ledwo mu na wszystko starcza. Widać, że ona jest bardziej dojrzała, inteligentna i ogarnęta z nas troje. Nie umiem jej przekonać, żeby od niego odeszła. Przyznam się, że doszło do zbliżenia po drinku . Ona wiecej się po tym nie odezwała chociaż przychodziłem do niej i wiedziałem, że jest to nie otwierała. Przyznam się, że w akcie desperacji przebiłem prezerwatywę, żeby wrobić ją w dziecko... Wiem, że to złe ale nie wiedziałem już co mam zrobić, kiedy usłyszałem od tego idioty, że chce się oświadczyć. Drugim problemem jest to, że nie jestem polakiem, widaćz resztą po tym jak posługuje się polskim . Mimo 10 lat tutaj nadal nie składam dobrze zdań)Pech chciał że jestem Niemcem i to wnukiem SS-mana o czym zawsze wiedzieli wszyscy i wiele przykrości przeżyłem mimo tego, że nie moge odpowiadać za czyny przodków. Ona jest z kolei wnuczką wielkiego patrioty. W domu u niej jest pełno portretów wojskowych (ona też chce nim być). Jak kiedyś ją odwiedziłem to traktowali mnie bardzo surowo bo słychać niemiecki akcent. Dobrze, że nie wiedzieli o moim dziadku bo nie wiem co by tam się działo. Chciałbym być z nią...Doceniłbym ją jak nikt inny. Tylko nie wiem jak to wszystko naprostować, bo wiem że zepsułem sprawę...

Gość gość
następny esej nudzacego się idioty

Gość gość
up

Gość gość
Gdybyś ja dobrze wybykal I c***eczke wylizal to by frajera dla bohatera zostawiła a tak dałeś doopy :-((( leć po wino i kwiaty i napraw papraku...