Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zuuzanka312

Czy wypada mi zaprosić chłopaka na wesele?

Polecane posty

Mam pewien problem. Zbliża się wesele, na które zostałam zaproszona z osobą towarzyszącą. Na początku od razu wiedziałam kogo ze sobą wezmę, ale teraz już nie jestem tego pewna. Sytuacja między nami wygląda tak, że wcale go nie znając, zaprosiłam go na studniówkę ( mam 18 lat), zgodził się i bawiliśmy się naprawdę super. Wszyscy jego znajomi bardzo się dziwili, że w ogóle wyszedł na parkiet, zresztą on sam wspominał, że nie przepada za tańczeniem. Teraz nie mamy jakiegoś super kontaktu, gadamy od czasu do czasu a ja nie wiem co zrobić...;( Po pierwsze nie wiem czy się zgodzi a po drugie nie wiem czy po raz drugi wypada mi wychodzić z taką propozycją. Pomooocy! Liczę na Was Kochane ;)

Gość gość
A dlaczego nie? Bawił się dobrze, skoro wyszedł na parkiet. Myślę, że nie odmówi. A wtedy masz kolejną okazję do odświeżenia znajomości, jeśli Ci na tym zależy. I może wtedy uda Wam się też przy okazji odzyskać kontakt. Będzie głupi, jeśli pomyśli, że coś z Tobą nie tak, bo drugi raz wyszłaś z tą propozycją. To raczej oznaka, że lubisz jego towarzystwo. Powinien odebrać to pozytywnie. Jeśli nie - to burak i wtedy się nie przejmuj, zaprosisz innego.