Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po prostu jestem syfiara...

Polecane posty

Gość gość

Wbrew wizerunkowi domu. Z wierzchu wydaje się czysto, w szafach niby tez, ale sprzątać BARDZO niedokładnie. Dziś maz zabral dzieciaki na basen - mam 3 latek i 3 miesięcznika. A ja zamiast sprzątać te 4h to ogarnęła chate w 1,5h i zadowolona ze czysto, a wcale czysto nie jest jak się przyjrzeć. Sprzątać raz w tyg, na godzien tylko zmywarka, pranie, odkurzanie...

Gość pomarańcz4567
A pisać w szkole Cię uczyli?

Gość gość
a daj spokój kobieto ;) mało masz zajęć przy dwójce dzieci ( i mężu ;) ) żeby się przejmować czy wysprzątałaś idealnie ja dzisiaj WCALE nie sprzątałam ( tak się złożyło) i nie mam najmniejszych wyrzutów 🌻

Gość gość
Słownik. Czasowniki mi zmienia.

Gość gość
Odkąd mam dziecko ( jestem z nim sama 11 godzin dziennie ) przestałam pedantycznie sprzątać. Codziennie poświęcam na to 1-1,5 godz. Gdybym sprzątała dokładniej nie miałabym tyle czasu dla dziecka ( czytanie książeczek, zabawy, spacery) Nie muszę się wstydzić jak ktoś do mnie przyjdzie bo mieszkanie wygląda ok. Zawsze mam poodkurzane, pozmywane, łóżka zasłane, starty kurz, czysta wanna i sedes. Moim zdaniem to podstawa a zacieków na glazurze czy bałaganu w szafie nikt mi nie wypomina :)

Gość gość
Ja też jestem i co z tego

Gość gość
Dla mnie to jesteś normalna,jak czytam o myciu kibla 2 razy dziennie to uważam że z głową coś nie halo