Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nieodsłonięty napletek u chłopca

Polecane posty

Gość gość

witam, mój syn ma 3 lata i 3 m-ce. napletek nadal okrywa żołądź. pediatra dała nam skierowanie do chirurga na zabieg. synek nie ma problemów z sikaniem, nie ma nadkażeń, strumień sikania prosty i chcemy z mężem na spokojnie próbować mu ten napletek odciągać, a nie żeby trzeba było wykonywać zabieg w znieczuleniu. i stąd moje pytanie, czy Wasi trzy, czterolatkowie mają już odsłonięte siusiaki? czy może macie na to jakiś sposób?

Gość gość
Wasze starania mogą się nie udać i później jak będzie starszy to będzie konieczne usunięcie napletka zupełnie, a to dla syna będzie baaaaaaaardzo bolesne. Lepiej zrobić to gdy jest mały. Mniejsza możliwość powikłań.

Gość gość
tak jak wyzej ... moi rodzice nie ogarneli tematu w ogole bylem prawiczkiem do19 roku zycia lol sam w tajemicy uzbieralem na zabieg 2 tys w prywatneej klinice i od tamtego czasu zaliczylem okolo 60 kobiet wiec szczesliwie sie to wszystko zakonczylo

Gość gość
A pediatra nie dał recepty na jakąś maść sterydową? Czasem wystarczy smarowanie maścią przez ok 3-4 tyg. I bardzo delikatne odciąganie w ciepłej kąpieli.

Gość gość
To mi pochodzi pod masturbacje dziecka..

Gość gość
Maść jest rewelacyjna - nazywa się Diprolene. Nam pomogła, naprawdę warto.