Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój chłopak na siłę chce nam oddawać pieniądze.

Polecane posty

Gość gość

Mój Chłopak mieszka tylko z mamą i bratem. Są bardzo biedni, jego matka jest nieudacznicą, żyje tylko z pomocy socjalnej a alimenty (od państwa) wydaje na swoje życie! Moi rodzice zaproponowali jej nawet pracę u naszych znajomych, jako sprzataczka ale na dobrych warunkach jednak ona nie poszła do pracy. Moi rodzice płacą za korepetycje mojego chłopaka, który chce studiować medycynę. Poza tym daja nam naprawdę dużo pieniędzy. Za wszystkie nasze wyjazdy płacili, oplacili tez mojemu chlopakowi kurs językowy w wielkiej brytanii. A moj chlopak zażyna się w nocnej, fizycznej pracy i na siłę chce spłacać moich rodziców. Nie rozumiem po co to robi. Jak mu przetłumaczyć, żeby lepiej skupił się na nauce i wypoczynku niż na harówce w pracy fizycznej. To bez sensu, że on się tak upiera żeby te pieniądze nam oddal. Mój tata nawet mu kiedyś powiedział, że jak kiedyś będzie pracował zawodowo to jeśli będzie miał życzenie to się zrewanżuje ale że to jest prezent i że ma się tym kompletnie nie przejmować. Ehhh, szkoda mi mojego chłopaka.

Gość gość
oj, :P

Gość gość
no co chcesz, jest honorowy w odroznieniu od swojej matki. docen to :)

Gość gość
To że on jest honorowy to ja wiem. Ale jak mu przetlumaczyc zeby zrozumial, ze on tego nie musi robic a wrecz nie powinien. Niech sie cieszy mlodoscia, wypoczywa a nie haruje po nocach!

Gość gość
Myślę, że woli spłacać na bieżąco. Jak zerwiecie ze sobą, to dopiero będzie musiał NA RAZ oddać kupę szmalu.