Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

spacja90

Bóle krzyżowe co 3 minuty !

Polecane posty

Hej dziewczyny ! Termin mi juz minał, ale dziś obudziły mnie bóle w dole krzyża. Są co 3 minuty i trwające średnio 30 - 40 sekund. Czy to możliwe,żeby pierwsze bóle porodowe zaczęły się z taką częstotliwością? Trwały od jakiś 30 minut. Potem wzięłam ciepła kąpiel aby się przekonać czy to nie fałszywy alarm.. Niby ok.. Ale teraz znowu miałam dwa bóle krzyża w odstępach średnio 5 minut.. Nie wiem co o tym myśleć.. Mały się rusza.. Ale ból nie jest tępy ani nic z tych rzeczy.. trochę złapie i puści.. Tyle.. Jestem trochę zdezorientowana.. Co myślicie?? A dodam jeszcze, że przed całą akcją miałam lekkie rozwolnienie.. Prosze o odpowiedź czy któraś z Was tak miała, że zaczął ją boleć odcinek krzyżowy od razu w takim" końcowym seansie minutowym czyli co 3 minuty trwające 30 40 sekund? ???

Gość gość
Nie wybierasz się do szpitala? Bo to czas najwyższy

Kurczę.. Wiesz ten ból nie jest jakiś tępy.. W sumie to trochę wstyd jechać.. :P Chyba, że mnie ten cały cyrk z bólami ominął i robi mi się niezłe rozwarcie.. ? Jestem zdezorientowana zadzwonię chyba do mojego ginekologa.. Obudziłam męża zjedliśmy śniadanie. I na chwilę obecną bóle te pojawiają się już co 4 - 5 minut.. Także można je zaliczyć do bóli nieregularnych więc to chyba jeszcze nie czas.. ?

Gość gość
Jezeli uważasz, ze wstyd jechać do szpitala, to siedz w domu, najwyżej w nim urodzisz

Gość gość
Rodzisz jedz do szpitala :) bol sie zacznie nasilac a skurcze w koncu beda co minute! Ja pojechalam jak mialam skurcze co 5 min takie jak ja okres. Takze wybila Twoja godzina, chyba szybko urodzisz, powodzenia!

Dziewczyny, a w wannie teraz byłam 15 minut w ciepłej wodzie i ani jednego bólu krzyża.. ! Kolejny objaw fałszywych bólów.. Mnie właśnie nic nie boli w podbrzuszu.. Tylko w dolnym odcinku krzyża.. ;)

Gość gość
To wyjdz z wanny zobaczysz ze to wroci. Tez tak robilam jak Ty. W wannie zero skurczu. A jak wyszlam za drugim razem juz zaczelo bolec na maxa i wody poszly :O

Dzięki za ostatnia odpowiedź to mnie utwierdziło ! jadę, najwyżej mnie cofną ! Dzięki WSZYSTKIM pomocnym dziewczynom :))!

Gość gość
Rób co chcesz, ja leze właśnie na patologii, wczoraj sąsiadkę złapały bole krzyżowe około 23, godzinę później byla na trakcie, a teraz już po wszystkim

Gość gość
jedz do szpitala bo sie zaczyna