Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co myslicie o zwiazku 21 latki z facetem przed 40?

Polecane posty

Gość gość

moja kolezanka pakuje sie w taki zwiazek. dla mnie jest nierealny, dziwny. co myslicie?

Gość gość
patologia, prostytucja

Gość gość
ja w takim zwiazku bylam jeszcze tydzien temu, ale zostawilam mojego odpustowego piernika.

Gość gość
to jakiś pravik z marzeniami pisze ;)

Gość gość
Może ojca nie ma.

Gość gość
Znam zwiazki z duza roznica wieku i wiem ze w zwiazku nie chodzi np o kase. I te pary sa szczesliwe

Gość gość
myślę, że to nie miłóść, tylko staryd ziad szuka młodej doopy do dmuchania, bo rówieśniczka dla niego za stara. Brzydzą mnie tacy faceci i od razu wiadomo co to za osobnik, leci na młode ciało, w sumie nawet na dziecko, bo przecież 21 latka nie tak dawno była jeszcze dzieckiem..., zamiast po prostu poszukac sobie kobiety po 30tce, pięknej ale dojrzałej, bo przecież 35 latka też jest jeszcze młoda i ładna jak o siebie dba. Ale facet z góry zakłada, że 35 latka to stare próchno i on takiej nie chce, on musi mieć 20 latkę, mimo że sam zbliża się do 40tce i cuchnie kozłem, ale on tego nie widzi, on u siebie zmarszczek na ryju nie widzi, tylko u kobiet. Żałosny jest taki fagas i kijem bym nie tknęła, nie rozumiem takich dziewczyn... oddawać swoje młodziutkie ciała 40 letnim satyrom zboczuchom... bleee. Ale to się kiedyś obróci przeciwko takim dziewczynom. Jak sam będą mieć 40 lat to żaden rówiesnik ich nie będzie chciał, bo po co ma się wiązać ze starą jak 20 latki im do wyra wskakują. I taka 40 latka będzie samotna.

Gość gość
Kilka lat temu na ulicy spotkalam faceta dobrze po 40. Ja mialam wtedy ok 25. Byl bardzo przystojny i zadbany a na codzien nie gustuje w az tak starszych facetach.

Gość gość
tak zeby sie zabawic to OK, ale tylko pobawic w zwiazek duzo atrakcyjnych celebrytow wybiera sobie na partnerki duuuuzo mlodsze modelki ale jakos z nimi nie zakladaja rodziny, bo z 20 latki zrobi sie kiedys 30 latka, a jego nadal beda krecic nastolatki.To niedojrzali chlopcy ktorzy tylko sie chca bawic.troche inna sytacja jak facet ma 50 lat a kobieta 30+, oboje sa juz dorosli

Gość gość
gość dziś zzz Stara baba sama miała starszych facetów a teraz "zabrania" rówieśnikom mieć młodszą partnerkę. Tak zawsze było i pozostanie. Kobiety za młodu mają lepiej czyli do 30-35 ale potem już próchna taka potem mają lepiej mężczyźni.

Gość gość
tacy faceci sa zalosni, bo pokazuja ze nie akceptuja swojego wieku i probuja mlodsza partnerka poprawic swoja samoocene.

Gość gość
Myślę, że dziewczyna która pakuje się w taki związek często chce się jak najszybciej wyrwać z domu. Facet taki często ma ustabilizowane życie, mieszkanie . Mam koleżankę w takim związku i wiem , że u niej w domu dobrze się nie działo i po dwóch miesiącach znajomości z tym facetem przeprowadziła się do niego.

Gość gość
Najwięcej mają do powiedzenia ci, co najmniej znają się na życiu.

Ależ one znają się na życiu. Wiedzą, że ci co wolą młodsze (czyli każdy zdrowy, wolny, niezdesperowany mężczyzna) potraktuje je jak powietrze. Może pójdzie z nimi do łóżka ale zostać z nimi już nie chce. Więc trzeba takich ośmieszyć. Tylko co dla mężczyzny z wysoką samooceną znaczy jakaś frustratka z forum co nie ma odwagi nawet odezwać się poza nim? Już to widzę jak taki pokrak który najlepsze lata ma za sobą doskakuje do jakiegoś mężczyzny co chwilę temu rozmawiał z 10-20 lat młodszą od siebie (i od niej) i prawi mu morały.

Gość gość
Kobiety same lecą na starszych! Kiedyś byłem z tego powodu zły ale teraz mi się to podoba bo swój pierwszy raz miałem mając 30 lvl uprawiałem seks z 17 latką a teraz jesteśmy małżeństwem. Teraz mam 35 lat a ona 22.

Gość gość
lecą na starszych? nie na każdego . I pomyślcie sami dlaczego tak sie dzieje. Młodzi są fauszywi i oszukują. Może nie każdy ale gdzie znaleźć tego innego jak ma się uraz.

Gość Lola xD
Dziewczyn ciągną pieniądze i stabilizacja, nie każdy patrzy tylko na wygląd :) poza tym, facet 40 leti ma doświadczenie z kobietami i w pewnym stopniu wie jak się już zachować a młody niedoswiadczony to co on może wiedzieć? Nie w każdym związku chodzi tylko o pieniądze, niektóre pary są szczęśliwi, pomimo takiej różnicy wieku, nic nie stoi im na przeszkodzie żeby być razem a wiek to tylko liczba ważne żeby się szanowali i żyli w zgodzie i w miłości :)

Gość gość
a co zrobisz madralo jak twojej zonie stuknie 30 a ty sam bedziesz miec dopiero 43?rzucisz ja i poszukasz kolejnej 17 latki?czy moze nie bedziesz czekac az skonczy 30 tylko juz teraz zaczniesz zagladac do piaskownic ktora dziewczynka sie nada za 10 lat?

Gość gość
up, czekam na odpowiedz od cukierkowych wujkow

Gość Llollla
młode dziewczyny szukają przystojnych facetów, dlaczego zdecydowana większość związków to ich rówieśnicy. po prostu prezentują się lepiej młodzi faceci niż ze zmarszczkami itp.

Gość gość
gość dziś Nie rozumiem twojego jadu na mnie. Szukałem dziewczyny jako 20 latek ale związałem się dopiero jako 30 latek z 17 latką tak wyszło po prostu. Nie rozumiem niby czemu miałbym z nią się rozstać? I czemu właśnie po 30? Tylko dlatego, że już nie będzie młoda? To wasze wybory sprawiają, że mężczyźni są sami za młodu. Chyba każdy mężczyzna cieszyłby się jak miałby w wieku 30 lat młodą, niebrzydką partnerkę, z którą połączyła by go miłość. Z tego samego powodu Wy kobiety cieszycie się jak macie starszego faceta.

"a co zrobisz madralo jak twojej zonie stuknie 30 a ty sam bedziesz miec dopiero 43?" x A co ma zrobić? Skoro jest z nią i tylko z nią od wielu lat to czemu ma się jej nagle pozbywać? Pomijam to, że każdy kto zachowuje się jak cham powinien zostać wykopany ze związku i to jak najszybciej. I dlaczego gdy ma 30 a nie 25? Co za tępa strzała z ciebie. Rodzice robili cię przez telefon i zasięg padł? Myślenie abstrakcyjne sprawia ci ból, że zadajesz tak głupie pytania? Współczuję twojemu facetowi jeśli takiego masz bo swoim brakiem pojęcia o czymkolwiek zabijasz wszelką atrakcyjność jaką do ciebie żywi. Może chociaż w łóżku jesteś jako tako dobra.

Gość gość
jak sie kochaja to czemu nie ;-)

Nigdy w życiu. Czułabym się jakbym się związała z kolegą własnego ojca :O

Gość gość
dlaczego nikt nie zapytał co one zrobia jak on bedzie miał 45+ a ona około 30 sie pytam ,czy on ja zostawi czy nie to i tak nie ma znaczenia bo ona nadal młoda i dopiero swiadoma a on juz ramol sie robi .wiec obstawiam w ciemno ze wczesniej czy pozniej młoda sie zawinie ,bo po co jej wizyty na geriatrii w wieku jej 38 -40 haha

Gość gość
Darker, nie obrazaj mnie, bo ty sam masz nierowno pod kopula.Skoro obrzydzaja cie kobiety juz po 25 rz, nie wspominajac o zwlokach po 30 to co zrobisz ze swoja nastolatka jak osiagnie ten wiek?bedziesz nadal z takim starym prochnem?to tobie myslenie abstrakcyjne sprawia bol, wyobraz sobie ze i 20 latka dojdzie do nieatrakcyjnego wieku.Po prostu odejmij czas za 10 lat od jej daty urodzenia, np za pomoca jakiegos oprogramowania jesli liczenie w pamieci jest zbyt skomplikowane

Gość gość
moj facet ma 40 lat, ja mam 21 lat. jestesmy w zwiazku juz 3 lata. i kreci mnie to ze umie sie zachowywac przy mnie, jest dojrzaly, seksowny (bo dba o siebie), sex 1 klasa... ah. zarabia 3 tys netto mc. ja zarabiam 2 tys. :)