Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak mozna skrzywdzić dziecko takim imieniem ?!

Polecane posty

Gość gość

Mam sąsiadkę która niedawno urodziła i jak się dowiedziałam, że nazwała córkę Vanessa to mnie zamurowało... Jak można tak krzywdzić dziecko takim imieniem :O

Gość gość
w pl to kazde jest brzudkie dla was VNESSA LADNE-czemiu nie? lepsze niz lencia nicolcia oliwcia.juleczka rzygi

Gość gość
Takie imiona źle się kojarzą, nie ukrywajmy że głównie rodziny o kiepskim statusie społecznym, stali klienci mopsu i ludzie z problemami alkoholowymi lubują się w takich "wymyślnych" imionach. Statystyki nie kłamią a stereotypy nie biorą się znikąd.

Gość gość
Daj linka do tych statystyk.

Gość gość
jak można nad tym debatować i temat zakładać? :o jesteś tak samo debilna, prosta i pusta jak ta twoja sąsiadka :D

Gość gość
Len, Mai czy Oliwii jest dużo, to fakt, ale te imiona są normalne, tylko zbyt popularne a Vanessa to faktycznie za bardzo udziwnione, też mam znajomą, która nawet matury nie ma, złapała jakiegoś faceta, ledwo pół roku byli i namówiła go na dziecko, potem to dziecko go ,,przerosło,, i znajoma została sama, bez pracy, wykształcenia, pieniędzy, faceta, mieszkania, ale z dzieckiem o egzotycznym imieniu, więc coś w tym jest, że ludzie bezmyślni dają dzieciom wymyślne imiona....

Gość gość
moja koleżanka dała córce na imie Vivien ;/ to dopiero masakra