Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poniżej przeciętnej

Nie potrafię zaakceptować faktu, że jestem brzydka :( co zrobić?

Polecane posty

Gość poniżej przeciętnej
Potrafię tak rozmawiać ale tylko z kobietami lub dziećmi :P wyglądam na młodsza niż jestem bo na 14/15 lat wyglądam co też dużo daje w tym moim patrzeniu na siebie

Gość gość
Z facetami nie potrafisz rozmawiać bo masz blokade. Wierz mi nie wszyscy facec***atrzą na wygląd ale patrzą również na charakter Mój mąż mówi że do brzydkiego wyglądu można się przyzwyczaić a do złego charakteru nie i wymaga od kobiety żeby była zadbana lubi zadbne kobiety.

Gość gość
Nie powinnaś wycofywać się z życia i wpadać w kompleksy. Może powinnaś zmienić fryzure może lepiej się umalować jesteś szczupła więc możesz ubrać praktycznie wszystko. Na pewno znajdzie się facet który doceni twój wartościowy charakter zaufaj starszej koleżance.

Gość starsza_koleżanka
Mój mąż lubi wszystkie zadbane kobiety i jak widzi jakąś to ją zaprasza do łóżka a mnie wywala i nie mam gdzie spać.

Gość poniżej przeciętnej
Mi osobiście byłoby szkoda chłopaka z którym bym była, fajnie ze spodobał mu się mój charakter, ale fakt ze musiał się przyzwyczajać do mojego wyglądu i świadomość że mu się nie podobalam sprawia że przykro było by mi, bo by się ze mną męczył zamiast być z kimś kto będzie mu w 100% odpowiadał

Gość gość z nerwami
Myślę, że robisz błąd zarzucając dbanie o siebie. Naprawdę poza skrajną brzydotą, makijaż, szpilki, sukienki, pewna dawka kobiecości, zalotności, sex appealu, dodaje "wartości", tej wizualnej i co za tym idzie pewności.

Gość gość
Znów się mylisz zapewniam cię że jeżeli facet będzie chciał być z tobą to napewno nie zrobi to z litości, będziesz mu się podobała i zaakceptuje cie taką jaką jesteś. Nie powinnaś wycofywać się z życia.

Gość gość z nerwami
Jest mnóstwo kobiet nieładnych, nawet brzydkich, które jednak dodają sobie atrakcyjności, makijażem, ubiorem i dobrze na tym wychodzą, bo mężczyźni, często wyżej przedkładają pewną atrakcyjność, niż samą urodę. Jeśli masz zalety charakteru, to naprawdę, robisz sobie krzywdę, bo te kilka dodatkowych punktów ;) za kobiecość/atrakcyjność, tylko ci pomoże.

Gość gość
mojemu podoba jek się maluję :( Mi nie. Chce zrobić ze mnie kobiete bo jak mówi wyglądam na 15 a mam 22

Gość poniżej przeciętnej
Nigdy nie nosiłam sukienek, spódnic, to rzeczy które nie są dla mnie tylko dla kobiet mających choć troszke figury :P same poszukiwania sukienki zajmuje ogrom czasu (przez to nie poszłam na studniowke, nie znalazłam żadnej sukienki w ciągu 8 miesięcy) :P

Gość gość
To prawda, te brzydkie też szybciej wychodzą za mąż, bo są bardziej zdesperowane.

Gość gość
lubi też spudniczki, pończochy , stringi... to mi się nie podoba i wcale nie wygląda się w tym kobieco

Gość gość
Znowu błąd nie pójść na studniówkę. Jak mogłaś nie znaleść odpowiedniej spódnicy jak jesteś szczupła w każdej byś dobrze wyglądała a co mają powiedzeć dziewczyny z nadwagą. Poza tym w spodniach też można też fajnie wyglądać i podobać facetom.

Gość poniżej przeciętnej
Spódnica nigdy żadna nie była dla mnie dobra i wszystkie nie ważne jak ładne to okropnie na mnie wyglądały (sprzedawcy byli szczerzy ze mną, znajomi tez) a sukienka to wszystkie da mnie za duże, a jak znalazłam dobra w talii i biodrach to była i tam gigantyczna w ramionach i biuscie xD

Gość gość
No to jednak nie ma wyjścia. Na dach i fru :)

Gość gość
To trzeba było iść do krawca. Teraz nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem weś się w garść gdyż z życiu nie zależy wszystko od wyglądu. Znam ładne dziewczyny a puste i wcale nie są rozrywane przez chłopaków.

Gość gość
znam facetow ktorych wykiwala atrakcyjna k...va.jeden z nich stracil sporo kasy z rodzinnego biznesu a jego ojciec zachorowal na serce jak ta dlugonoga modeleczka ich wykorzystala finansowo a faceta kopnela w d..pe.Teraz on a obrzydzenie do ladnych kobiet a zaczepia jedynie brzydkie i o dobrym sercu

Gość poniżej przeciętnej
Mieszkam w małym mieście i mamy tylko jednego krawca który za wszycie głupiego guzika bierze 5 zł, za załamanie małej dziury 30 zł, za te poprawki nie wiem ile musiałabym zapłacić ale też suma nie z tej ziemi a ja jestem z niezbyt bogatej rodziny

Gość gość
guzik można przyszyc samej, nastolatka powinna juz to umieć.

Gość poniżej przeciętnej
Umiem przyszyć guzik tylko mówię ile to kosztuje u tego krawca (mam 20 lat)

Gość gość
a może da się coś jeszcze zrobić?

Gość poniżej przeciętnej
To znaczy?