Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

paznokcie hybrydowe kupic zestaw czy sama skompletowac

Polecane posty

Gość gość

Postanowiłam kupic sobie zestaw do robienia paznokci hybrydowych i w zwiazku z tym chciałabym abyscie doradziły mi czy lepiej kupic gotowy zestaw na allegro czy sama sobie takowy skompletowac? na co zwrócic uwage? jakie firmy polecacie? ew którego allegrowicza? pozdrawiam.

Gość gość
sama skompletoj, ja kupilam gotowy zestaw i lakiery o kant d**y potluc. Kup raz a porzadne.

Gość gość
ja tez sama kompletowalam kupilam lapme potem sama wybralam lakery ,itd ja mieszkam za granica nie wiem jak ceny w pl,ale za caly zestwa czyli lapma, lakiery w 6 kolorach, plus bazy jakies pilniki,odtluszczacz itd...wydalam okolo na zlotowki 350 zl a u mnie koszt takich paznkosci jest okolo 80 zl a zestwa mam i uzywam juz prawie rok i to sie o wiele bardziej oplaca.tym bardziej,ze kupilam wszystko a potem lakiery sobie dokupywalam i nie czuc w ogole kosztow a nie ejst drogie.Co do lapmy kupilam normalna uv a nie led cena led jest o wiele wieksza a rozni sie czasem ile trzymasz tam paznokcie.nie pamietam jaka jest roznica czasu,ale chyba pol minuty tak,ze szkoda mi bylo dac o wiele wiecej kasy.taka lapma sprawdza sie w salonach gdzie czas sie bardzo liczy.

Gość gość
ja wolałam sama kompletowac produkty. Tak jak ktoś tu wyżej napisał, lepiej kupić raz a porządnie i mieć pewność, że produkty są dobrej jakości. Ja postawilam na firme semilac, bo koleżanka mi je poleciła i jestem zadowolona.

Gość gość
sama skompletowałam Semilaca, zamawiałam u nich na stronie lampe osobno :)

Gość gość
ja mam w sumie kompletowany, zaczynałam od Sally Hansen , teraz mam trochę Semillac, ale jak chcesz mieć wszystkie jednakowe to cenowo opłaca Ci sie kupić zestaw.

Gość gość
Ja też mam skompletowany z produktów ze sklepu internetowego www.cmclassic.pl. mają tam m.in. bardzo dobre akcesoria do hybryd i rozmaite lakiery hybrydowe. Są bardzo trwałe, zapewniają elastyczność i perfekcyjnie trzymają się na paznokciach. Polecam szczerze, mają duży wybór wszystkiego. To naprawdę fajny sklep