Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

jestem w ciąży czy nie

Polecane posty

Gość gość

Witam mam 18lat jestem z chłopakiem juz 3 lata od 3 miesiący zaczęliśmy uprawiac sex wcześniej nic, ponieważ chciałam byc pewna czy to odpowiedni facet. Pierwszy raz nasz byl bez gumki on wyszedl ze mnie zanim nastapil wytrysk i okres przyszedl. W kwietniu a dokladnie 25 i 26 robiliśmy to bez zabezpieczenia. Wiem ze to nieodpowiedzialne ale czasem jest to silniejsze od czlowieka. Za pierwszym razem wyszedl ze mnie i spuścił sie na swoj brzuch i byla plama na koldrze a za drugim razem tez na swoj brzuch takze byla plama ale na koszulce i troche na kocu ja szybko po tym poszlam sie obmyc pod prysznic i sie załatwić. Dzis jest 10 maja ostatni okres mialam 15 cykle mam 25-30dniowe. Cycki mnie bolą lecz tylko po boku jak zawsze na okres sa miekkie a na sutkach nie widze zadnyh zmian, dotykam je oraz uciskam a one nie bola. Czekam na okres boli mnie macica mam takie jakby skurcze boję sie ze to wlasnie moze byc ta implantacja zarodka czyli zagniezdzenie w macicy. Poczekam do jutra i robie test boje sie strasznie ze jestem w ciazy. Dodam ze bylam w szpitalu w kwietniu poniewaz mialam powiększenie wezlow chlonnych w brzuchu. Nie jadlam przez 4 dni ani nie pilam zylam tylko na kroplowkach. Czy ten pobyt moze opoznic okres? Czekam na wasze odpowiedzi.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować