Gość gość Napisano Maj 10, 2015 Witam mam 18lat jestem z chłopakiem juz 3 lata od 3 miesiący zaczęliśmy uprawiac sex wcześniej nic, ponieważ chciałam byc pewna czy to odpowiedni facet. Pierwszy raz nasz byl bez gumki on wyszedl ze mnie zanim nastapil wytrysk i okres przyszedl. W kwietniu a dokladnie 25 i 26 robiliśmy to bez zabezpieczenia. Wiem ze to nieodpowiedzialne ale czasem jest to silniejsze od czlowieka. Za pierwszym razem wyszedl ze mnie i spuścił sie na swoj brzuch i byla plama na koldrze a za drugim razem tez na swoj brzuch takze byla plama ale na koszulce i troche na kocu ja szybko po tym poszlam sie obmyc pod prysznic i sie załatwić. Dzis jest 10 maja ostatni okres mialam 15 cykle mam 25-30dniowe. Cycki mnie bolą lecz tylko po boku jak zawsze na okres sa miekkie a na sutkach nie widze zadnyh zmian, dotykam je oraz uciskam a one nie bola. Czekam na okres boli mnie macica mam takie jakby skurcze boję sie ze to wlasnie moze byc ta implantacja zarodka czyli zagniezdzenie w macicy. Poczekam do jutra i robie test boje sie strasznie ze jestem w ciazy. Dodam ze bylam w szpitalu w kwietniu poniewaz mialam powiększenie wezlow chlonnych w brzuchu. Nie jadlam przez 4 dni ani nie pilam zylam tylko na kroplowkach. Czy ten pobyt moze opoznic okres? Czekam na wasze odpowiedzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach