Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aila115

Zakochałam się w kierowcy z busa

Polecane posty

Gość aila115
Tak na oko to on będzie miał z 28 lat . Ja mam 21.

Gość aila115
A jak z nim nawiązałas znajomość?

Gość gość
Podrzuc mu numer z jakas wskazowka.

Gość gość
To on pierwszy do mnie zagadywał, patrzył na mnie tak że raz o mało co nie spowodował wypadku i podwoził pod sam dom. Tak z dnia na dzień zaczęłam z nim coraz więcej rozmawiać, potem zaprosił mnie na kawę i tak już się samo rozkręciło :-)

Gość gość
No mój kierowca do mnie niestety nie zagaduje. Numer masz rację mogłaby zostawić ale co jak się nie odezwie to potem będzie glupio mi z nim jechać.... A moglabys powiedzieć czemu jednak nie jesteście że sobą i czy maialas czasem wrażenie że on może zachowywać się tak samo do innych pasażerek jak do Ciebie?

Gość gość
Oj miałam takie wrażenie i to bardzo często, a nawet była taka jego "stała pasażerka" i jak się pewnie domyślasz nienawidziłam tej lafiryndy. Ale to nie miało znaczenia bo okazało się że wcale nie był taki jak do mnie w stosunku do innych. A nie wyszło nam bo po prostu do siebie nie pasowaliśmy i co tu więcej mówić. Teraz nadal z nim jeżdżę i wbrew pozorom wcale nie jest niezręcznie :-) i nadal go lubię trochę bardziej ;-)

Gość aila115
W pewnym sensie zmotywowalas mnie do działania :) jak nie spróbuje czegoś zrobić to później pewnie będę żałowała że nie spróbowałam. Szkoda że wam nie wyszło

Gość gość
I jak tam? Zdziałałaś już coś? Bo u mnie znowu coś zaczyna się kręcić. Zaprosił mnie dzisiaj na kolację :-)

Gość aila115
Eh zmienili mu trasę i teraz z nim jadę tylko czasem raz w tygodniu i to o takiej porze kiedy jedzie pełno ludzi więc nie mam jak . A Ty jak po kolacji zaiskrzylo coś z powrotem? :)

Gość Kasssia

Oj wiem że już troszkę późno hihi 4 lata później ale znam to bardzo dobrze... Też mi się mega podoba jeden kierowca, podwozi mnie praktycznie pod dom, gada ze mną praktycznie o wszystkim haha o jego nowych okularach przeciwsłonecznych o tym że chciał sobie działkę kupić... O wszystkim