Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

To poronienie, odchody czy okres?

Polecane posty

Gość gość

7 tygodni temu urodziłam synka, przestałam krwawić krótko po porodzie. w 5 tygodniu mąż doszedł we mnie, a 2 dni temu dostałam krwawienia trochę silniejszego niż moje okresy przed ciążą. Dołączam zdjęcie czegoś co ze mnie wyleciało, bywa również większe. Może poroniłam? Czy to tylko zwykły okres? Czuje ból brzucha, jestem rozbita i kiepsko się czuje http://zapodaj.net/4b495c6e6a079.jpg.html

Gość gość
Ile czasu krwawiłaś po porodzie?

Gość gość
w środę idę do lekarza. ale może któraś z Pań miała podobnie po porodzie?

Gość gość
nie moglas zajsc w ciaze tak szybko po porodzie,zupelnie niewykonalne. to jakies niewyczyszczone pozostalosci po niedawnym porodzie, idz z tym do lekarza.a propo gratuluje szybkiego meza, po urodzeniu dziecka brzuch kobiety jeszcze dlugo jest niezagojona rana i latwo zainfekowac a jemu sie zachcialo i mial w d.... inne sprawy.7 tygodni, kobieto!ciesz sie ze chodzisz normalnie

Gość gość
po porodzie krwawiłam około 2 tygodni, potem było nieznaczne (prawie niezauważalne) plamienie

Gość gość
tak właśnie przez ten stosunek doszło do infekcji w dodatku..jestem na siebie wściekła

Gość gość
No moim zdaniem mogłaś zajść. Tori Spelling zaszła 6 tyg. po porodzie. CZemu sie nie zabezpieczaliście?

Gość gość
ja też uważam, że mogłam zajść. kilka dziewczyn zaszło 2-3 miesiące po prodzie..

Gość gość
pomóżcie:(

Gość gość
Ale na jaką pomoc czekasz? Pójdziesz do gina to się dowiesz co i jak.

Gość gość
Ja tez uprawiałam seks trzy tygodnie po porodzie. Wielkie mi halo. Nie każda krwawi 6 tygodni. Ja krwawilam 1,5 tygodnia.

Gość gość
Ale o co wam chodzi? Zazdrościcie że ona i on mieli ochotę? Lekarze zalecają 6 tygodni wstrzemięźliwości, ale to tylko orientacyjne, jak chcieli i nie czuli dyskomfortu, to dlaczego nie. Oczywiście mogłaś zajść, ale to nie musi być to. Ja też miałam przerwę w krwawienie.

Gość gość
OOOOOOOOOOO fuj..Jakie to wstrętne i jakieś zezwierzęcenie,bo jak ma ochotę,to musi,czy krwawi czy ropieje...