Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ludzie, idźcie na wybory bo to wstyd

Polecane posty

Gość gość

Nie chce wam się czy co? Byłam przed chwilą i jak podpisywałam kartkę to dosłownie tylko podpisy mojej rodziny, kartka pusta ;/. Bardzo mało ludzi. Rozmawiałam z jednym z komisji bo to mój kolega i mówił, że strasznie mało ludzi przychodzi, siedzą i nie maja co robić, co kilkanaście minut jakiś tam sie trafi. Starsi ludzie trochę chodzą, ale młodzi to katastrofa. Jeszcze macie czas do 21, pójdźcie bo inaczej to oni się sami wybiorą, oni bez waszego głosu nie umrą, ale odwrotnie to już bardzo możliwe.

Gość gość
nie dopisałam, oczywiscie chodzi o to, ze wstyd nie chodzić*

Gość gość
no i niech nie idą, bo nie idą tylko wyborcy bula, którzy twierdzą, że i tak będzie w II turze, a tu się okaże, że nie będzie i będzie dobrze :D

Gość gość
Nie idę, bo nie mam swojego faworyta.

Gość gość lil
Nie chce kandydować bo żadnego z wyborców nie popieram, a nie będę w ślepo strzelać (mam 19 lat), rodzina głosują na Komorowskiego, ale ja nie chce na niego głosować

Gość gość
Po co mam iść głosować, skoro mało młodych głosuje ? To pewne już, że Kukiz nie przejdzie do drugiej tury. Większość starszych głosuje, czyli pewnie na Bronka I Dudę.

Gość gość
a skąd wiesz czy nie pójdziemy ty głupia pindo? jesteś okropnie wkurzająca.

Gość gość lil
Przepraszam miało być nie chce głosować Mam włączona opcje autokorekty i przewidywanie słowa i tak jakość wyszło xD

to źle że mało młodych głosuje, bo oni będą żyć w kraju który ktoś wybierze za nich

Gość gość
ja nie iwem czy pójdę, jestem chora , gorączka, katar :/ poza tym komisja daleko :( czemu ludzie nie głosują??? bo to bez sensu , że trzeba iść do jakiejś komisji a nie można gdziekolwiek , wiele osob mieszka daleko od miejsca zameldowania, wiele wyemigrowało najlepiej gdyby : - można było głosować w każdej komisji!! - głosowanie przez internet!! ( to by dało 70% frekwencje , bo internet ma prawie każdy i nie trzeba wyjść z domu )

Gość sosssssss
ludzie to glupcy i ignoranci wiec nie ma co sie dziwic ze albo nie ida na wybory albo glosuja na jedno i to samo PO PIS SLD