Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

siostra mojego męża nie zaprosiła mnie na komunie

Polecane posty

Gość gość

Nie utrzymujemy jakiś specjalnych kontaktów, ale jednak jesteśmy rodziną. Nie rozdawala zaproszeń tylko powiedziała do mojego męża: To co Piotrek przyjedziesz z rodzicami? Mąż mimo mojego sprzeciwu zawiózł rodziców. Jest mi przykro.

Gość gość
Siostra siostrą, zastanow się lepiej jakiegonty masz męża

Gość gość
Twój mąż to idiota. Gdyby mój tak zrobił nie miałby po co wracać do domu/

Gość gość
Pewnie jestes wredna.

Gość gość
Tak to jest jak chamstwo sie rozpleni wsrod ludzi. A wystarczyloby, zeby kazdy przestrzegal minimum zasad dobrego wychowania. Wystarczylo zeby siostra meza weszla sobie w internecie na strone savuar-vivre i zachowala sie nalezycie, a nie jak swinia w chlewie. Mialas racje. rodzina rodziną - ale dobre maniery obowiazywac powinny zawsze i wszedzie.

Gość gość
Jak Ty sobie męża wychowałaś? Porażka

Gość gość
Autorka napisala ze maz zawiozl tylko rodzicow

Piszesz że mąż zawiózł rodziców - co w tym złego , nietaktownego ? Starsi ludzie mieli iśc na piechotę ?! Co innego gdyby został na uroczystości . Nietaktowna jest szwagierka. Ja mimo że mam konflikt z teściami to nie wyobrażałam sobie ich czy rodzeństwa męża nie zaprosić. Rodzeństwo przyszło , teście nie.Ich problem - nie mój. A jak szwagierka chrzciła dziecko to mnie oczywiście też zaprosiła . Poszłam.

Gość gość
Mnie brat nie zaprosił na roczek swojego dziecka rok temu i jakoś muszę z tym żyć/

jakas wiejska impreza - no naprawde duzo stracilas, ojoj

Gość gość
jeśli maz zawiózł rodziców ,a sam wrócił do domu to zachował się ok ,dał sygnał siostrze ,ze trzyma twoja strone.....powiem więcej uważam ,ze tym zachowaniem utarł siostrze nosa,ja na waszym miejscu dałabym dziecku jeszcze prezent nie jakiś full wypas ,ale bym dała

Gość gość
no i dobrze, przynajmniej nie musisz dawać koperty bachorowi :)

Gość gość
Siostra mojego meza w zeszlym roku nie dala w ogole nam znac o komunii,dowiedzielismy sie ze mala ja ma jakos dwa tyg.przed,gdyby nas zaprosila to pewnie i tak bysmy nie pojechali,bo mieszkamy za granica,ale kto wie moze maz by sobie jakies wolne wykombinowal i sam pojechal,mi to tam wisi,ale wiem ze mezowi bylo przykro.Potem szwagierka tlumaczyla sie,ze wylecialo jej to z glowy glupszego tekstu nie slyszalam.Ludzie sa dziwni.

Gość gość
Gdyby moja siostra mnie zaprosiła a mojego męża nie to bym nie poszła

Gość gość
Gdyby mój brat zaprosił tylko mnie a męża by ominął poszła bym pod kościół dała prezent dziecku od cioci i WUJKA i ostentacyjnie powiedziała, że muszę wracać do domu gdyż nie wszyscy są tu mile widziani tyle. Chamstwa po prostu nie zdzierżę. Gdyby brat miał pretensje ochrzaniła bym jak burą su**kę. Tyle w temacie. A na twoim miejscu autorko jeśli mąż wrócił i został z Tobą zapytałabym co myśli o takim postępowaniu siostry - pogadała po prostu. Jeśli by poszedł mógłby już u siostruni nocować.