Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Witam , prosze o pomoc ! Ostatnia @ zaczela mi sie 17 kwietnia i trwala do 27 , z narzeczonym kochalam sie codziennie do 3 maja ( bez zabezpieczenia , lecz tak zwanym seksem przerywanym ) . 3 dni po stosunku strasznie bolał mnie jajnik przez cały dzien z przerwami . Mamy dzisiaj 10 a od kilku dni boli mnie podbrzusze jak na @ choć ten ból wydaje mi sie troszke inny , piersi bolą po bokach . Choc jeszcze do @ zostalo troche czasu . Przeważnie ból piersi odczuwam 5 dni przed . Zauważyłam u siebie dziwny sluz taki bialy w wiekszej ilosci nigdy tak nie miałam . Na test jest za wczesnie , nie wiem co o tym myśleć ?

Gość gość
nic nie myśleć tylko czekać na okres. a jeśli nie przyjdzie to robić test.

Gość gość
No to myśl i wkręcaj się dalej. :D

Gość gość
Bez sensu się nakrecasz. Czekaj cierpliwie do dnia miesiączki i zrób test.

Kazdy bez sens ma swoj sens , Zdaje sobie , ze sa to objawy @ ale także ciazy ... Nie nakrecam sie ale spytac nie szkodzi

Gość gość
Może to być ciąża albo i nie.. najlepiej poczekaj do okresu i zrób test.. Ja miałam podobne objawy jak na okres bolał brzuch i zaczęły też piersi mocno boleć, do tego kłucie w jajniku.. tylko te objawy przypominają Te przed okresem, więc łatwo się pomylić, jedynie brak miesiączki może wskazywać na co innego :) nie polecam się tak nakręcac bo później rozczarowanie :) już to przechodziłam.. kilka razy wcześniej Zanim na prawdę byłam w ciąży to też miałam "objawy' A tu za chwilę @:D

Dziekuje za odpowiedz :) Zobaczymy co czas pokaze