Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niki84

Problem z facetem

Polecane posty

Gość Niki84

Hej, Szukam porady nie wiem od czego zaczac .. Jestem z facetem od 10 lat , od jakiegos na wszystko nerwowo - twierdzi ze nie bede mu mowic co ma robic non stop ostatnio chcialam go pocalowac a on na to ze NIE bo nie bede mu mowic co ma robic a ja chcialam tylko buziaka mu dac ,probowalam z nim porozmawiac bez skutku , ciagle ignoruje mnie zatyka uszy jak mowie albo sobie spiewa.Dodam ze napewno mnie nie zdradza bo pracujemy w tej samej firmie i w tych samych godzinach.Nie umiem na niego wplynac zeby zmienil swoje postepowanie , ale przez nie czuje sie zle i nieszanowana bo jaki normalny facet w srednim wieku zatyka uszy jak kobieta mowi Jakies rady ? Z gory dzieki

Gość gość
jesteś dla niego nikim, ma w d***e co powiesz, zrobisz, nie zważa na to, że Cię rani, nie ma dla was przyszłości.

Gość gość
Masz to na co pozwalasz :( kopnij go w jaja i niech sie zwija :D lepiej byc samej niz z takim kretynem

Gość gość
Tocze walke miedzy sercem a rozumem. Serce mowi kocham go a rozum podpowiada ze tak sie nie zachowuje mezczyzna. Najbardziej szkoda mi tych wszystkich lat.

Gość gość
Aha dodam ze nie jestem dziewczyna ktora zezwala na takie zachowanie. Nigdy nie przypuszczalam ze mnie cos takiego spotka . Po 10 latach taka odmiana?? Dziwne to..

Gość gość
prostaka i chama niczego nie nauczysz,jesteś dla niego nikim ważnym,smutne

Gość gość
Tak smutne szczegolnie po 10 latach razem

Gość gość
szanuj się i kopnij w dupę,

Gość gość
UFO go podmieniło? Aty mózgu nie masz, że na to pozwalasz? Przy pierwszej akcji nie odezwałabym się do odwołania i na kolejną już by nie miał możliwości. A ty co? Łasisz się bez godności.

Gość gość
Nie lasze sie!!!!Nie pozwalam na takie traktowanie dla jasnosci, nie odywam sie juz od kilku dni, choc jak sie mieszka razem czasem nie da sie nie odzywac jak lacza czlowieka wspolne sprawy.

Gość gość
A skad ta jego przemiana nie wiem.Nie mam pojecia.Moze po prostu poczul sie po tylu latach za pewnie.

Gość gość
a moze przejrzal na oczy, ze ciagle go kontrolujesz i dusi sie w tym zwiazku

Gość gość
skad ten wniosek? Ja uwazam ze takiego zachowania nic nie tluamczy niestety.