Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nvjft

Co sądzicie o takim zaproszeniu na randkę

Polecane posty

Gość nvjft

Facet po 30 zaprosił mnie na randkę jutro na spacer w miejscu, do którego miałabym godzinę specjalnie jechać, po 10h pracy, kiedy będę głodna i zmęczona. Dodam, że pogoda przewiduje deszcz. Cały weekend miałam wolne.

Gość gośćpomaranczowy39585
to mu powiedz że wolałabyś w jakiejś uroczej knajpce pod pracą, powiedz wprost- po pracy proponuję relaks a nie ganianie się w deszczu ;) Na spacer pójdziemy jak będzie pogoda. Nie masz kobito innych problemów -.-

Gość josh
Hmm..wydaje mi się ze jak nie pojedziesz to będziesz o tym rozmyslac. Może lepiej wiec..nie zalowac

Gość gość
umów się z nim na kiedy indziej

Gość nvjft
Wiecie co, jakoś mnie to wkurzyło. Cały weekend miałam wolny - o.k., chętnie poszłabym na spacer, ale w jakieś ładne miejsce i przy ładnej, słonecznej pogodzie. Ale nie po pracy (która jest dość wyczerpująca fizycznie). W dodatku zaproponował spotkanie w miejscu, gdzie nie ma parku, ani ładnych rzeczy do oglądania. Teraz to, co mi przychodzi do głowy, to jest: - A może on jest żonaty? Nie ma czasu w weekend, ale zawsze może wymyśleć nadgodziny w pracy - Pewnie podał miejsce, z którego ma dość blisko do domu i jest mu wygodnie - Szkoda mu kasy, by zaprosić mnie do knajpy

Gość gość
mi się wydaje , że to jest skąpiec co to nie chce / boi się wydać 6 zł na kawę :D

dlatego mowię, skąpca lepiej wykurzyć odważną propozycją. "Nie będę latać w nocy po Pradze, proponuję kawę w mieście ;)"

Gość nvjft
Czyli myślisz, gościu pomarańczowy, że nie przesadzam? Faceci są dziwni :( marzy mi się facet z klasą - grzeczny, troskliwy, nieco staroświecki, ustępujący miejsca i zapraszający na kawę... albo choćby na spacer - ale w tym wypadku mógłby sprawdzić pogodę i umówić się w ŁADNYM miejscu blisko mego miejsca zamieszkania.

Gość gość
Ja jestem taki..ale mam tylko 21 lat^^

Rozumiem, o czym mówisz, też miałam kiedyś takiego agenta, który zapraszał mnie do swojej kawalerki (!) 70 km od mojego miejsca zamieszkania (!!), bo gdyby został na wieczór w moim mieście (studiowaliśmy razem), to- uwaga- nie mógłby ze mną wypić piwa. Mój komentarz o błahości problemu miał na celu coś innego, a nie wyśmianie Cię. Chodzi o to, że luzerami nie warto sobie zaprzątać głowy i zakladać im tematów na kafe. Ich się pławi na miejscu, albo generalnie- co Ci doradzam- daje się im ostatnią furtkę ;) A jesli odmówi, wtedy rzeczywiście można przypuszczać, że nie chce się pokazywać z kobietą, bo na przykład ma żone. Póki co to zwykły burak, nie burak do kwadratu ;)

Gość gość
ja poznałam takiego, ale nie traktowałam go poważnie, od samego początku, on mnie nie zaprosił na nic, nic mi nie kupił nawet kwiatka, a liczył na nie wiem co, nawet go nie pocałowałam :D nie zasłużył :D

Gość nvjft
Ja się tak pytam, bo nie mam dużego doświadczenia z facetami, miałam tylko dwóch, żaden mnie nie rozpieszczał, obaj byli w pewnym sensie skąpi,a ja głupia starałam się ich nie wykorzystywać, ba pomagać i ... już więcej nie chcę takich związków, gdzie facet jak nie ma mu kto pomóc z dźwiganiem szafek, prosi o to swoją dziewczynę, gdzie zawsze dostaję prezenty kupione w ostatniej chwili w Biedronce, setny kubek albo czekoladki, których nie jem... Chciałabym faceta, któremu by na mnie zależało i który dbałby o mnie (ja też dbałabym o niego)... nie wiem, jak takich rozpoznać, ale to zaproszenie wydało mi się dziwne... :( tak jakby dla jego wygody i oszczędności.