Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie mogę zrobić urodzin przez siostrę!

Polecane posty

Gość gość

Niedługo chcę zrobić 16 urodziny z nocowaniem, ale moja siostra twierdzi, żebym zrobiła w następny weekend lub kiedy indziej, bo ona będzie miała egzamin z anatomii, bo studiuje medycynę i chce mieć ciszę i spokój :/ Rodzice są za nią, wielka pani, może uczyć się w mieszkaniu studenckim, ale nie, ona będzie miała 5 dni wolnego i mieszka blisko, więc woli szybko przyjechać i uczyć się tu, bo niby we własnym domu lepiej :/ A jak chcę urodziny teraz, to ewentualnie bez nocowania, bo wtedy koleżanki siedzą prawie dobę -.- Wkurza mnie to, że niby ona jest ważniejsza, chciałam się pożalić.

Gość gość
trochę racja

Gość gość
zamknij morde i daj sie siostrze poouczyc juz widac ze ona bedzie wzietym lekarzem a ty bedziesz obciagac paly po dyskotekac tydzien czasu do twojej swietlanej przyyszlosci cie nie zbawi

Gość gość
Ale mi tydzień potem średnio pasuje! Jeszcze moje urodziny wypadają w samym środku jej dni "wolnych" :/

Gość gość
Ale 16 urodziny są prawie tak samo ważne jak 18, też trochę mogłaby i mnie zrozumieć.

Gość gość
16stka z nocowaniem a co to za moda?18 stke to jeszcze rozumiem ale nie 16 . zreszta to rodzicow dom co to za nocowanie . pewnie bedziecie jape drzec cala noc a rodzice nastepnego dnia do roboty. Dobrze ze sie nie zgodzili. Idz sobie sale wynajmij jak ci nie pasuje

Gość gość
no no super wazne tylko dla kogo ?chyba dla ciebie bo twoi starzy i siostra maja je wdoopie tak samo jak kilka miliardow pozostalychh ludzi na swiecie

Gość gość
Nie pozwolą wynająć mi sali, zostaje mi dom, ale tydzień potem nie pasuje mi termin, a nie chcę robić jakoś późno imprezy

Gość gość
No ale siostra ma mieszkanie studenckie! Ale wali głupimi argumentami, że będzie miała 5 dni wolnego, zwiozła już część książek, tu ma większy spokój, mamunia podłoży pod nosek domowy obiadek ojojoj :/

Gość gość
i bardzo dobrze nauka jest wazniejsza niz jakies fanaberie gówniary. 16 stke se wyprawia ty idz spac juz bo do szkoly nie wstaniesz smarkaczu

Gość gość
Super :/

Gość gość
siostra ma rację, też wolałam uczyć się w domu. W tym wypadku ty jesteś mniej ważna niż jej egzaminy, imprezę zrobisz sobie później.

Gość gość
Tydzień potem mi nie pasuje! Może znajdzie się ktoś dobry, kto pomoże?

Gość gość
jak pomoże? da ci swoją chatę na balet?

Gość gość
Jak przekonać rodziców, żeby pozwolili i siostrę żeby uczyła się w mieszkaniu studenckim i nie wracała?